Меглена Кунева: В политиката ни се говори като в ортопедия

  • 06 март 2014 07:53

  • 1201
  • 2
Меглена Кунева: В политиката ни се говори като в ортопедия
©

Отиването на външния министър Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, в Киев беше правилно. Учудена съм, че той не получи политическа подкрепа за това. Това каза в сутрешния блок на БНТ лидерът на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Хубаво е да се направи обща среща със страните, които граничат с Украйна. Това би имало смисъл, добави тя.

Според нея реакцията на България на кризата е закъсняла. 10 дена след конфликта имаме реакция по отношение на туризма и газовите доставки, макар че това трябва да е първата лампа, която да светва. Това е абсолютно недопустимо. А и до днес не знаем какви са газовите запаси на страната ни, подчерта Кунева.

Тя отново се обяви за свикването на Консултативен съвет за национална сигурност за Украйна, на който тези въпроси да бъдат обсъдени.

Лидерът на "Движение България на гражданите" е категорична, че трябва да има референдум за предложените от президента промени в изборните правила. Хората трябва да бъдат питани. Жалкото е, че референдумът се превръща в някакво политическо оръжие между партиите, посочи Кунева.

По думите й напоследък в българската политика се говори като в ортопедично отделение. Говори се за патерици и дърпане. Това е детинско. Реформаторският блок има сходни позиции с ГЕРБ по въпроса за референдума, но на европейските избори с тях сме конкуренти. Ще се опитаме да убедим хората, че сме разумната и спокойна политическа сила, каза още Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1201 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
За Трола Боздуган!

2014.03.06 | 13:07

2
И аз смятам, че Боздуган е купен драскач! Не му се чете, няма мисъл-само плюнки! Сигурно е едно, че той сам се оплюва! Глупак!
БОЗДУГАН

2014.03.06 | 13:07

1
Видяхме ги ВСИЧКИТЕ начело с ТИКВАТА ПРОСТА Борисов какво представляват за тия 24 г. ! НИЩОЖЕСТВА ! ЗАТОВА НИКАКВИ ПЕДЕРАСИ , НИКАКВИ ГЕРБ - ета , герберастки тиквета , АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та турчета ,Куневски к,урвета , дудучета - петровчета и разни други ХЮМНЕТА ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини