Отложиха заседанието на комисията за Бисеров и Петното

  • 21 февруари 2014 12:00

  • 1255
  • 1
Отложиха заседанието на комисията за Бисеров и Петното
© Булфото

Заседанието на Временната анкетна комисия за Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и Бисер Миланов-Петното се отлага за сряда.

Това съобщи в кулоарите на парламента Сияна Фидулова - председател на Временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички факти и обстоятелства, довели до внезапното подаване на оставка от Христо Дамянов Бисеров от всички заемани постове в Народното събрание и ДПС, в резултат на негови действия, след които са образувани наказателни производства за престъпления, свързани с изпиране на пари, подаване на декларации с невярно съдържание и други, както и потенциалното неправомерно изтичане на информация от българските служби за сигурност към "Боянските сараи", както и всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за скандална кореспонденция и среща между председателя на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Бисер Миланов, известен като Петното.

Фидулова обясни, че заседанието се отлага поради неудобния момент, предвид приемането на Изборния кодекс. Следващото заседание ще се проведе, когато депутатите обявят почивка в сряда, най-вероятно в 11.00 часа. Тя съобщи още, че съставът на комисията е готов с предложение за работна програма.

Последното заседание на временната анкетна комисия "Бисеров-Миланов" беше на 14 февруари.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1255 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.26 | 16:44

1
НИКАКВИ АБВ-та , БПС-та ,ДПС-та турчета ,гербаджийски ТИКВЕТА , дудучета и разни други ХЮМНЕТА ! САМО АТАКААААААА ! ВОЛЕН - ПРЕМИЕР !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини