Парламентът създаде комисия за Бисеров и Петното

  • 05 февруари 2014 11:30

  • 1230
  • 2
Парламентът създаде комисия за Бисеров и Петното
© Булфото

Народните представители приеха проект на решение за създаване на временна анкетна комисия за проверка и установяване на всички факти и обстоятелства, довели до внезапното подаване на оставка от Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент от всички заемани постове в Народното събрание и ДПС.

В резултат на неговите действия бяха образувани наказателни производства за престъпления, свързани с изпиране на пари, подаване на декларации с невярно съдържание и други, както и потенциалното неправомерно изтичане на информация от българските служби за сигурност към „Боянските сараи". Комисията ще разследва и всички факти или обстоятелства, свързани с твърденията за скандална кореспонденция и среща между председателя на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с лицето Бисер Миланов - Петното.

Тя ще работи в срок от три месеца и ще е съставена от 12 народни представители, по трима от всяка парламентарна група. 177 депутати гласуваха „за", а трима - „против".

Депутатите отхвърлиха предложението комисията да разследва срещи на Бисер Миланов с министър-председателя на Република България, с председатели на постоянни комисии в 42-то Народно събрание, журналисти и други, а същи така и фактите и обстоятелствата относно потенциални схеми за купуване на гласове на територията на 3-ти МИР Варна, станали предмет на проверка, включително на Комисията по жалби и петициите на ЕП.

Депутатите отхвърлиха предложението комисията да изясни фактите и обстоятелствата, довели до връщането на отпуснатите финансови средства от Европейския парламент на пиар агенция „Актив груп".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1230 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аз казах

2014.02.05 | 17:18

2
С две думи - българска работа. Когато не искаме да свършим работа - създаваме комисия :)

2014.02.05 | 14:55

1
Играят си на комисии,за прехода от Сидеров,за за Борисов от Местан,от Борисов за Бисеров.за ПЕТНОТО,за не знам още срещу кого.А НИЕ сме със същите доходи,а те си увеличиха заплатите.На кого и в кого да вярваме?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини