Йордан Цонев с остри нападки към БСП (видео)

  • 14 февруари 2014 08:00

  • 6183
  • 16
Йордан Цонев с остри нападки към БСП (видео)
© Булфото

Всички партии, освен ДПС, не могат да възприемат, че България е член на Европейския съюз от 8 години. Темата за агитацията на чужд език вкарва в противоречие и конфликт различни слоеве на българското общество. Тези избори са за Европейски парламент. На тях може да се издигне кандидат от всяка европейска страна. Питам, на какъв език ще води кампанията си този европейски политик, ако го издигнем?

Това каза пред камерите на TV7 Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС. Той коментира последните скандали около проекта за Изборен кодекс и политическите събития в страната. След това, което стана вчера, искам да попитам кой управлява? Питам и АБВ, и ГЕРБ. Вярна ли е тезата, че ДПС управлява, а БСП е жертвата? БСП трябва да е наясно със себе си. Да се определят дали са партия от ПЕС? Нейният лидер, лидер на ПЕС ли е? Защитават ли европейските ценности или нещо друго? Ясно поставям въпроса към колегите от БСП и спирам до тук. Не искам да давам политически съвети на никоя партия. Не очаквам предложението за агитация на майчин език да мине. Това ще покаже как българските политици защитават европейските правила. Не можем да сезираме Конституционния съд, защото нямаме достатъчно депутати. Въпросите за данъчната система в страната не могат да се поставят на референдум. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е прав, че ще защитава плоския данък с гърдите си, категоричен беше Цонев.

В борбата с монополите резултатите ще бъдат в полза на потребителите. В момента тече много силна законодателна кампания, която е цел е да бъдат защитени гражданите. Говоря за банките, цената на тока, кредите. Работата на политиците е да слушат гласа на хората, които са ги избрали. Ще има много голяма прозрачност и хората не трябва да се страхуват. Нямам никакво намерение да оглавявам Сметната палата. Аз съм народен представител и ще си изпълнявам задълженията. На този пост трябва да се избира човек с опит и дългогодишен одитен стаж, каза още депутатът.

Още от времето на Муравей Радев, първият финансов министър, с който съм работил, до днес, никога не съм оказвал натиск на някой за данъчната система. Не знам защо Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната предприе тази атака. Предполагам, че е заради информацията за нелегално изварения спирт. Тези атаки показват, че си върша съвестно работата, като председател на комисията Мишо Бирата. Обект на тази комисия не е Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната, а Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Именно бившите управляващи са имената на задкулисието. Технологията на работа на правителството на ГЕРБ трябва да бъде разкрита, за да не се повтори никога повече. След последните разкрития на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на искам да попитам протестиращите: Сега разбрахте ли, кой се страхува от Пеевски? Политиката на ГЕРБ винаги е била мачкане, натиск, рекет, завърши Цонев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6183 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2014.02.14 | 16:03

2
КАКВО ИСКАШ БЕ КАПУТ, ТУРЦИТЕ ДА ИЗКУПЯТ ЗЕМЯТА ЛИ? НЯМА ДА СТАНЕ!
T

2014.02.14 | 20:15

6
Ще станееее ....:)

2014.02.14 | 16:03

3
Ако БСП не приемат правилата за уседналост и допуснат турска агитация направо да се считат забравени като партия! Законите после пак ще се променят, но те няма да се върнат никога в политиката!

2014.02.14 | 16:03

4
ХА,ХА,ХА. От това по-тъпо и нагло заключение няма. И с предложението на Пеевски си измихте "ръцете" с Б.Б.-ГЕРБ

2014.02.14 | 16:02

1
О Р И Е Н Т А Л Ц И

2014.02.14 | 23:03

9
Хайде сега да видим "националистите" от атакларъ-ибрикчиханъм как ще гласуват. За другите /бспдпс/ е ясно какво правят - започват фалшиви полемики да стягат електоратите си преди евро-изборите.
н

2015.04.06 | 20:57

16
Този гнусен трол е готов да продаде и собствената си майка за пари!
не платен трол

2014.02.14 | 23:03

8
Toзи ибрикчия, искам да го видя в затвора, не да се прави на голям икономист! ДДС измами, хотели по морето. Държавата щяла да му прави път до хотела!? Вчера по радиото!
ДЯДО КОЛЕДА

2015.04.06 | 20:57

15
ТАКАВА НАГЛОС НЯМА НИКАДЕ НАРОДЕ ГЛАСУВАЙ ГЛАСУВАЙ САМО ТАКА ЩЕ СЕ МАХНАТ ПРОДАЖНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
РЕФЕРЕНДУМ

2015.04.06 | 20:57

14
ДА ПРЕМАХНЕМ ДПС ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ

2014.02.14 | 20:15

5
I ATAKA,che i te slojiha fesa!
ОБРАН БУСТАН

2015.04.06 | 20:56

13
КАКЪВ ГЛУПАК ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА БСП И ДА ПОЛУЧАВАШ ДПС,80% ОТ ОБЛАСТНИТЕ И ЗАМ-ОБЛАСТНИТЕ И МИН. ЗЕМЕДЕЛИТО ЗАПОЧВАТ С ИМЕТО ХАСАН И ЗАВЪРШВАТ С АЙШЕ 1200 ДЕЙСТВАЩИ ДЖАМИИ В СМЕСЕНИТЕ РАЙОНИ АГИТАЦИЯ НА ТУРСКИ,ЯВНО 500 Г. НЕ НИ СТИГАТ, ОСЪЗНАЙ СЕ БЪЛГАРИНО ВОВРЕМЕ
Аз

2014.02.14 | 23:03

7
Не се връзвайте бе, хора! Целта е да омаловажат позицията си в управлението на страната! Критикуват ги, че вземат лъвския пай - затова сега ще вдигат шум до бога да покажат, че не е така! Бъдете сигурни, че не им пука за майчиния език! На Делянчо ли да му пука? Или на Данчо?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини