Местан: Следващият вот на недоверие на ГЕРБ ще е за Северна Корея

  • 13 февруари 2014 14:11

  • 1395
  • 7
Местан: Следващият вот на недоверие на ГЕРБ ще е за Северна Корея
©

Не бих се изненадал, ако следващият вот на недоверие на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е за отношенията между България и Северна Корея. Това каза председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в в парламента. Така той отговори на въпроса как ще коментира това, че вчера във фейсбук Борисов обвинил правителството, че ни вкарва в огромен скандал, със споразумението за сътрудничество в областта на образованието със Северна Корея.

"Оставам с впечатлението, че този човек по-скоро търси поводи да поиска оставката на правителството. Ами да внесе вот на недоверие, но този път за отношенията на България със Северна Корея. Не бих се изненадал, ако има и такава тема на вот на недоверие, след като имаха наглостта да искат вот на недоверие точно на тема сигурност. Сега могат да поискат вот на недоверие на тема отношения България - Северна Корея”, зави Местан.

Местан допълни, че вече трети парламент е председател на групата за приятелство с Южна Корея. „ Това е една страна, която няма никакви проблеми със своя международен статут. Определено обаче Северна Корея има тези проблеми, предвид на характера на властта и на системата, която е в тази държава. Ще се запозная със споразуменията на България със Северна Корея, ако са в областта на образованието и науката. Съвсем друго е, ако става дума за други политически контакти. Ако наличието на какъвто и да е договор, дори в областта на образованието и науката, които винаги са стояли над политиката, е укоримо, питайте Борисов защо през 2010 г. не си е подал оставката“, каза още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

1395 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Tolstoist

2014.06.09 | 09:40

6
Мизерниците от тази Протурска Гадна партия дето репресираха Българо-мохамеданите през 1985-6, сега вече са големи техни защитници.Нагли до безобразие добре, че хората от родопите взеха да си сменят имената и да бягат от вас да се образоват а не да стават част от сриването на държавата а да помагат за издигането и .

2014.06.09 | 09:40

7
За това което пишеш ти отговарям:Това сьс изселването беше само игра.Помаците и Турците в БГ се бяха разбонтували и си спомняте за влака в тунела и други бомби който взривиха тогава? Живков беше притиснат тогава и за да не продьлжава това се оплака на турският премиер тогава.Два месеца след това започна издаването на паспорти и многото опашки пред паспортен отдел Те си продадаха земити и кьщите на безценица и заминаха за турция.Така както Бьлгарите правят сега.Аз Сьм Бьлбарин и Американски гражданин.Поздрави

2014.02.14 | 21:00

5
нагъл Простак

2014.02.14 | 20:59

4
Следващия вот ще бъде да ви изметем от България,турско мекере.Станахте уникално нагли,но това няма да ви се размине.Много сте курнас,когато сте на власт,но няма да бъдете дълго и Дудука няма да ви помогне!
ОБРАН БУСТАН

2014.02.14 | 20:59

3
СЛЕДВАЩИТЕ РЕФЕРЕНДУМИ ЩЕ СА ЗА " НЕ НА ТУРЦИЯ В ЕС,И ПРИЗНАВАНЕ НА 500 ГОДИШНИЯТ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД

2014.02.13 | 20:19

2
Следващият вот да е за това как майките са им родили такива уродливи деца!!!За Фидосова не говоря тя е чудо!
аа

2014.02.13 | 19:34

1
хайде стига" вече на ти куклите дай ми парцалите " дръжте се като големи мъже -който е мъж де

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини