Изслушват бивш митнически шеф по скандала "Мишо Бирата"

  • 11 февруари 2014 13:29

  • 1489
  • 3
Изслушват бивш митнически шеф по скандала "Мишо Бирата"
© Булфото

Комисията за Мишо Бирата ще изслуша на заседанието си Спас Шопов, бивш ръководител на Инспектората на Агенция.

В момента се провежда заседание на Временната анкетна комисия за проверка и установяване на всички обстоятелства около публично огласения телефонен разговор между бившия министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и бившия директор на Агенция "Митници" Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната, в който се съдържат данни за грубо склоняване към тежки престъпления и злоупотреба с власт.

Дневният ред на заседанието предвижда изслушвания по постъпила информация от компетентните органи. „Има постъпила информация от Спас Шопов, бивш ръководител на Инспектората на Агенция „Митници”, който ще бъде изслушан по време на заседанието”, посочи Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, председател на комисията, цитиран от "Труд".

"Не е уведомена Митница Лом за акцията на мобилната митническа група, групата отивам там, и след това се уведомява Митница Лом. Има нарушение на нормативните документи", каза Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на. „Имало е разговор, относно първата проверка, в който шефът на Митниците се е оплаквал, че има оказан натиск от премиера. Не става дума за разговора от 13 март", заяви още той.

Спас Шопов, бивш ръководител на Инспектората на Агенция „Митници" посочи от своя страна: „Разговарял съм с началника на Митница Лом. Проверката, която е трябвало да се направи, не е била направена. Ноември месец проверката, която е основна, е осуетена.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на добави: „Има улики за извършено престъпление - нелегалното производство на спирт е престъпление според нашия Наказателен кодекс. Тетрадката е единственият документ, който липсва. Има укриване на улики и второ неуведомяване на компетентните органи, да извършат престъпление", каза още Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1489 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
докога

2014.02.11 | 22:29

3
този мазут ще му слушаме глупостите ,човек е без всякакъв морал предател на българския народ,много смешен????
ГЛУПАК

2014.02.11 | 22:28

2
ТОЗИ ГЛУПАК КОГА ЩЕ СТАНЕ КЛИЕНТ НА ЦАЦАРОВ.ДОКАТО ПЕЕВСКИ Е В ДПС СКОРО НЯМА ДА Е.
РЕФЕРЕНДУМ

2014.02.11 | 22:28

1
ДА ПРЕМАХНЕМ ДПС ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини