Изслушват Ваньо Танов в НС за скандала "Мишо Бирата"

  • 31 януари 2014 16:28

  • 1647
  • 6
Изслушват Ваньо Танов в НС за скандала "Мишо Бирата"
© Булфото

Длъжностни лица от Агенция „Митници” ще бъдат изслушани във временната анкетна комисия по случая „Мишо – Бирата”. Това съобщи за "Фокус" Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, председател на Временната анкетна комисия за проверка и установяване на всички обстоятелства около публично огласения телефонен разговор между бившия министър-председател Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и бившия директор на Агенция „Митници” Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната, в който се съдържат данни за грубо склоняване към тежки престъпления и злоупотреба с власт.

„Получени са първите материали от Агенция „Митници” по извършените проверки съгласно нашето искане на комисията, което одобрихме единодушно. Раздадохме ги на колегите. Насрочихме заседание за вторник от 15.30 часа. На него най-вероятно ще изслушаме длъжностни лица от Агенция „Митници”, които са работили по случая”, заяви Цонев.

Комисията е взела решение да удължи срока си на работа с два месеца, тъй като сегашният изтича скоро, а по думите му комисията им още работа. „Бившият директор на Агенция „Митници” Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната със сигурност ще бъде изслушан, за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не сме мислили. От Агенция „Митници” ще бъдат изслушани всички лица, които са работили по проверките във въпросната пивоварна”, посочи Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Не е ясно дали Танов ще бъде изслушан другата седмица. „Много са лицата, които са участвали в проверките, но и той ще бъде изслушан”, обясни той.

Цонев добави, че постъпилите документи в комисията са над 200 страници.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1647 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.02.01 | 11:15

2
Тая бира одавна се стопли и никои не я пие

2014.02.01 | 13:05

6
нарочно я притоплят защото трябва да отворят ,,Бисеров".А там какво ще излезе....не е за всички.

2014.02.01 | 13:01

5
Ще се стопли когато Тиквата влезе в затвора за убийство.
БАБА РАЧЕ

2014.02.01 | 13:01

4
ЙОРДАН ЦОНЕВ И ВИЕ СТЕ КАТО БИСЕРОВ .СЕГА ВЕЧНО СЕ СМЕЕТЕ НО СЛЕД ВРЕМЕ МОЖЕ САМО ДА ПЛАЧЕТЕ. А НИЕ ГРАЖДАНИТЕ КОЙТО СЕ НАРИЧАМЕ Б Ъ Л Г А Р И ДА СЕ СМЕЕМ. ТИ СИ ЧИСТ ПРЕДАТЕЛ ПРОДАЖНИК ГЪЗОБЛИЗЕЦ .
HUSH

2014.02.01 | 13:00

3
Дайте възможност, на българите в чужбина да гласуват, както, давате възможност на гаджалите, от Турция, да гласуват за българския парламент!!!???!!! Само след първото гласуване ви гарантирам, че от тези които се гаврят с народа и родината, само след първото гласуване, и помен няма да остане!!!

2014.02.01 | 11:14

1
A кой им забранява да гласуват? Във вашето село има ли телевизия и вестници?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини