Бивш син лидер пристана на Доган

  • 25 август 2011 09:31

  • 1716
  • 1
Бивш син лидер пристана на Доган
© Булфото

Бившият лидер на СДС в Пловдив Николай Караиванов е станал член на ДПС и ще работи активно за кампанията на движението под тепетата.

За новото попълнение съобщи вчера депутатката на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от Петя Раева, пише "24 часа".

Караиванов официално подал молба за членство в събота. Той бил увлечен от ценностите на ДПС, защото партията на Сокола умеела да формирала добра политика и лидери. Сега се вливал в редиците на ДПС без високи политически очаквания. "Нямам амбиции за управленска власт като кмет или водач на листа. За мен 51-ото място е много добро и достойно", каза Караиванов. Тойбе лидер на СДС в Пловдив до август 2009 г., когато хвърли оставка. "Имам няколко персонални разочарования от фигури в десния център", каза вчера новият член на ДПС.

"Няма по-голямо падение от неговото", коментира пък бившият пловдивски кмет Спас Гърневски. След изключването на Караиванов от СДС той рязко завил наляво и дружно гласувал с управляващите от ВМРО-НИЕ и БСП в местния парламент. За отплата получил ръководен пост в онкодиспансера, припомни Гърневски.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1716 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
nemepoznava6

2011.08.30 | 10:33

1
партията на Сокола формулира добра политика,дасе чете Партията на Сокола добре финансира.Тоя да се обеси с краката на горе.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини