НДСВ подкрепя Плевнелиев за референдума

  • 30 януари 2014 17:15

  • 1641
  • 3
НДСВ подкрепя Плевнелиев за референдума
©

НДСВ подкрепя предложението на президента за референдум за гласуването. Председателят на НДСВ Антония ПървановаАнтония Първанова Родена е през 1962 година в Добрич. Завършва езикова гимназия „Гео Милев” с английски и каза още в Пловдив, че въпросът дали да се прилага електронно гласуване е излишен, защото "в 21 век да питаш за това е като да питаш дали да се ползва компютър за електронна комуникация".

Прави впечатление,  че идеята за него започва да боксува, защото се прилагат определени непрозрачни практики за манипулация, каза Първанова. По думите й още при управлението на Тройната коалиция, ДПС и БСП са били категорично против идеята на НДСВ за електронното и задължителното гласуване.  "Упоритостта на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на да защитава отривисто продукта "нов изборен кодекс" вреди на цялата репутация на БСП",  коментира Първанова, цитирана от БТА. Според нея Манолова не би могла да извади сериозни аргументи срещу електронното гласуване. Според лидера на НДСВ задължителното гласуване няма да наложи промяна в Конституцията, защото там е визирано универсалното право, т.е. всички сме равни и имаме право да упражним правото си на глас.  По думите на Първанова как го упражняваме не е обект на Конституцията.

Резолюция на Европейския парламент изисква политическите партии да сложат в бюлетините си логото на европейската партия, към която принадлежат, каза Първанова. Така по думите й, ако АБВ,  "България без цензура" и "Реформаторският блок" успеят да вкарат евродепутати, те ще трябва да са независими, защото тези формации не принадлежат към никое от европейските семейства.

Независимите евродепутати нямат същите възможности за предложения, изказвания и влияние в парламента, като на припознатите от политическите партии депутати, допълни Първанова.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1641 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.02.10 | 13:54

3
Много се кефя , като си спомня как ВОЛЕН насмете Палячото ! Направо гонайба публично ! Онзи се насра ! Сега пак иска и ще си го получи !

2014.02.10 | 13:54

2
Изобщо не съм се съмнявал , це царските крадци и боклуци ще подкрепаят един малоумник , един палячо и офшорен далавераджия , едно нищожество ! Краставите магарета се събират !

2014.02.10 | 13:54

1
ХАХАХА ! То пък една подкрепа ! И с нея и без нея на Плевнелиев ще му влезе един голяяяям УЙЙ в гъза ! Нищожество !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини