Местан: Ние подкрепяме кабинета и нека народът бъде наш съдник

  • 15 януари 2014 12:19

  • 7403
  • 33
Местан: Ние подкрепяме кабинета и нека народът бъде наш съдник
©

За имунитета на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, председателят на ДПС Лютви Места заяви, че от ДПС имат ясна позиция. "Ще подкрепим искането на главния прокурор за снемане на имунитета на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, но си има процедура, която трябва да бъде спазена (14 дневен срок), предаде репортер на "Novini.bg"от кулоарите на парламента.

"Не приемам нито едно обвинение от дясно, че нямаме категорична позиция по този казус. Подчертавам, "Атака" не участва в управляващото мнозинство", заяви Местан.

"Бих повярвал в парламентаризма на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, ако не беше се опитал да прикрива случката в "Луфтханза", но тогава се прикри, така че аз не вярвам повече на г-н Борисов в добрите му парламентарни намерения", обяви Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Според лидерът на ДПС протестите нямат реална социална основа и затова започват да стихват. "

В началото реформаторите решиха да са говорители на протеста, но след като видях какво става пристанаха на г-н Борисов".

"Аз вярвам, че при едно добро представяне на предстоящите евроизбори от страна на БСП и ДПС, кабинетът на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще има още по-голямо доверие. Тогава ще се изправи "коалицията на Мишо Бирата" срещу коалицията на Орешарски", обяви Местан.

"Оценката за отминалата година е, че тя е година на политически катаклизми и протести. Ние отчитаме годината като успешна. Демокрацията се разболя тежко от вируса на авторитаризма на ГЕРБ. Няма нищо европейско в управлението на ГЕРБ, което генерираше уродливи практики и скандали. Опасният процес на поставянето на една персона над всичко. Тази власт трябваше да си отиде и това беше най-знаково за миналата година. Кабинетът на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 възстанови демокрацията. ГЕРБ не може да бъде алтернатива на кабинета на БСП и ДПС", заяви Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от парламентарната трибуна.

Според него трябва да се реформира политиката на ГЕРБ. Той попита какво обединява Реформаторите и ГЕРБ и отговорът според него е властта. За тази власт Реформаторите нямат ресурс и затова се обединяват с ГЕРБ. Задава се една нова коалиция на политическата безпринципност, на политическата контрабанда "Мишо Бирата".

"На този фон кабинетът Орешарски е необходим на България, той е легитимен и е даден от суверена. Кабинетът се справя, независимо от тежките условия, при които е работило което и да е българско правителство", смята Местан.

"Показателна е трагедията, която претърпяват тютюнопроизводителите заради ГЕРБ. Те бяха оставени на произвола на съдбата. Ние ли увеличихме с четири пъти социалните осигуровки, които сега плащат, благодарение на ГЕРБ. Ние няма да ги оставим. 100 000 семейства в европейска България не могат да ги оставят в ръцете на икономически картел", обеща Местан.

"Оптимизъм чета дори в протестите и опитът да се излекува от тежките рани, нанесени от правителството на ГЕРБ. Европейските избори ще се показател и нека народът бъде наш съдник", завърши Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7403 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
м .марков

2014.01.16 | 20:17

33
И ще ви осъдим долни помияри.
Петър

2014.01.16 | 20:17

32
НАРОДА ВИ КАЗВА ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА !!! О С Т А В К А !!!
милко великов

2014.01.16 | 20:17

31
Резак ефенди тава е ясно но за ибрикчи волен нито дума.Ха си казал нещо и с вашите ком.подлоги сте аут.
ЧЕКИСТА

2014.01.16 | 20:17

30
25 години ни управлява ДПС, и като че ли, на никой не му прави впечатление!?! Е ми овце сме даже офси, кой, ни е виновен тогава!!!
БУТАЧА

2014.01.16 | 20:16

29
НА ЛЮБКА АНГЕЛОВА ЩЕ ИЗКЪРТЯ МАТКАТА ПРЕЗ УСТАТА

2014.01.15 | 21:53

7
Любо ПЕДалов и той щял да си сваля гащите заедно със Сайдер ага -- а бе в тази сбирщина Атака само обратни ли сте се събрали, няма ли един нормален ???
Любо Ангелов

2014.01.16 | 20:16

28
Долен ляв педал на колело балканче си ти а г-н Сидеров и аз сме патриоти и мъже затова сме готови да се съблечем голи защото имаме мъжко достойнство да покажем, а вие като гейчета няма какво да покажете и нормално е това само чистият невинен и високопочтен Сидеееров Сидеееров долу тиквитр
gost

2014.01.15 | 21:55

14
първо турчина говори и пише поправилно на български език от теб, второ никой не е виновен,че няма българи годни като интелект и поведение да му се противопоставят. то с магически заклинания само боко мутрата може да управлява
mis

2014.01.16 | 10:03

27
А бе боклук турски вземи си мазния Местан и марш в анадола
10

2014.01.15 | 21:54

12
Ти сериозно ли смяташ Местан за интелигентен ?
ghjgh

2014.01.15 | 23:49

26
Моля ви, не публикувайте изявленията на тая гнида, наистина ви моля!

2014.01.15 | 22:15

25
ТУРЧИНЪТ РОБОВЛАДЕЛЕЦ ПАК СЕ ГАВРИ С РАЯТА БЪЛГАРСКА!

2014.01.15 | 22:04

24
АГЕНТ ПАВЕЛ и сие от агенти на д.с. подкрепяли ТЯХНОТО правителство - вас някой подкрепя / освен кгб/

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини