Протестиращите изгониха Петното (видео+галерия)

  • 15 януари 2014 10:19

  • 3903
  • 6
Протестиращите изгониха Петното (видео+галерия)
© Булфото

Протестиращите пред Народното събрание изгониха Бисер Миланов-Петното, който заедно със своите съратници опита да се присъедини към тях, предаде репортер на Novini.bg. Недоволните от правителството "Орешарски" вече са към 50.

Полицията успя да изолира двете групи и до сблъсъци не се стигна. Петното се установи зад паметника на "Цар Освободител" и говори пред журналистите. Той се оплака, че няма достъп до медиите и не може да изкаже своето мнение, както и да се защити по последните скандали, свързани с неговото име. Йордан Бонев, председател на движението на Миланов-"Свобода", обясни, че е поканил хората в жилището, защото се страхувал за живота си. Срещу мен бяха отправени множество заплахи, каза още Бонев. Хората на Петното категорично отказаха да коментират скандала с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и са на мнение, че медиите може да са манипулирали случката и да не казват цялата истина.

Междувременно протестиращите на няколко пъти се опитаха да спрат движението пред НС, но плътният полицейски кордон не им позволи. Хората свирят на свирки и тромбони. Скандират "оставка". Към този момент протестиращите се отправят към Попа, предаде репортер на Novini.bg.

По същото време се провежда и контрапротест. Хората са се събрали пред храм-паметника "Александър Невски" и скандират лозунги в подкрепа на кабинета.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа напуснаха сградата на парламента, като отказаха да говорят пред чакащите ги репортери и не стана ясно дали ще се върнат в пленарна зала.

Галерия от днешните протести може да разгледате тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3903 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.01.16 | 00:39

2
Вижте лицата на тези от контрапротестта, това са мечтатели за бъдеща мързелива работническо-селска власт!!!
Чочолу

2014.01.15 | 17:26

1
Абе туй петно нямали кой да му се изпикае на главата и да го измие от лицето на България
БУТАЧА

2014.01.16 | 16:47

6
КОМУНИСТИТЕ МНОГО ГИ Е СТРАХ,ПЪЛНО Е С МИЛИЦИЯ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА,А ТИЯ БЕЗМОЗЪЧНИ ЕНИЧЕРИ ЗАСЛУЖАВАТ КАТОРГА СЛЕД ПАДАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО
KO?HE!

2014.01.16 | 00:39

3
Палячо

2014.01.16 | 00:40

4
Явно, че на протестиращите им плащат много малки суми, щом не могат да се съберат и 50 човека... Да си направят извода господата Гробари!
gjghj

2014.01.16 | 00:40

5
Няма да стане така.....Докато не се съберат поне хората гласували за ГЕРБ, а те са над милион, тия няма да пуснат кокала.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини