Борислав Гуцанов: Калфин работи за Борисов

  • 14 януари 2014 08:05

  • 1982
  • 2
Борислав Гуцанов: Калфин работи за Борисов
©

Вече 25 години всякакви политически анализатори говорят за разпад на БСП, а такова нещо не се случва. Не считам, че и в момента трябва да драматизираме и да говорим за разцепление в партията.

Това заяви в студиото на сутрешния блок на БНТ Борислав Гуцанов, депутат от БСП. Никога не съм бил привърженик на твърдите действия. Факт е едно, че това, което прави Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в момента, работи за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Всяко едно изтичане на гласове от БСП е помощ за ГЕРБ. Г-н Калфин е добре изграден политик и то от БСП. Аз приемам неговата постъпка за предателство. В момента България и левицата имаха нужда от спокойствие. БСП и сега ще спечели евроизборите, но няма да е по този категоричен начин, който щеше да даде на страната и правителството нужното спокойствие. Аз съм убеден, че г-н Калфин щеше да получи своето място в листите на БСП. Отборът на левицата е един и това е БСП. Листата за евроизборите на левицата също е само една, тази на БСП, категоричен беше Гуцанов.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в момента иска да отиде на друго място при положение, че БСП му е дала всичко. Не вярвам, че в партията има лидерска битка, защото конгресът се е произнесъл по този въпрос. Всички важни решения се взимат на конгрес и на изпълнително бюро на БСП. Не очаквам никакви сътресения и разцепления в ръководството на БСП. Изключени може и да има. Трябва да има морал в тези неща. Партията вече веднъж прости на г-н Калфин, след участието му в "Евролевицата". И то по какъв начин. Направи го външен министър, припомни Гуцанов.

Той коментира и темата за искания имунитет на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Очаквайте нашето решение в сряда или четвъртък. Искаме да се запознаем с всички документи по случая. Ние не сме лидерска партия и решението да се спуска отгоре. Аз вече заявих, че такова поведение не подхожда на един депутат, завърши Гуцанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1982 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.01.19 | 17:03

1
Г-Н Гуцанов,явно сте обигран политик.Всичко ви е ясно,всички го наричате предател.Веднъж сгрешил за Евролевицата,сега пак.А защо не разбрахте как се появи тя,защо и сега не разбрахте най добрият си политик Първанов и Калфин.Каква е причината да правят нова формация.НО ВИЕ ЗНАЕТЕ НАЙ ДОБРЕ ДА ОБВИНЯВАТЕ.ТУК ГРЕШКА НЯМАТЕ.
gucata

2014.01.19 | 17:03

2
А ТИ РАБОТИШ ЗА ТИМ !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини