Румен Петков: Брутализмът на Сидеров не бива да бъде търпян и минута

  • 13 януари 2014 17:30

  • 2933
  • 5
Румен Петков: Брутализмът на Сидеров не бива да бъде търпян и минута
© Булфото

Това е войнстваща арогантност и брутализъм, който не бива да бъде търпян и минута и според мен, БСП вече трябваше да е внесла предложение за освобождаването на Сидеров като председател на парламентарна група в Народното събрание. Така Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира пред Дарик поведението на лидера на „Атака” от изминалите дни.

Той посочи, че е необходимо да стане ясно, че за ръководството на парламентарната група на БСП, това е недопустимо поведение и то трябва да бъде санкционирано морално и политически именно в Народното събрание и то да излезе с декларация по този въпрос.

Освен това Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в изтъкна, че е необходимо институционално да бъдат подкрепени от парламента действията на прокуратурата и да бъдат защитени служителите на МВР. „В противен случай БСП ще се стане съучастник в този вандалски, противоконституционен и отвсякъде погледнато, много груб акт”, посочи Петков. Според него мълчанието на ръководството на партията е абсолютно непонятно и нормалните социалисти се отнасят с голям негативизъм към това мълчание, което само деморализира членовете на БСП.

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира, че самият вандалски акт на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е още по-обществено неприемлив и укорим, именно защото той е народен представител. „Народният представител трябва да е една идея по-съобразяващ се с нормативната уредба и нормите и правилата, възприети в обществото и това прави поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа още по-абсурдно. Но да прокълнеш медиите е такъв абсурд на 21 век, че това за съжаление сигурно ще остане в историята на 42-ия Парламент и въобще в нашата история, а боя се, че с това даваме и съществен „принос” и в европейската история”, коментира още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2933 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Дон Стефано

2014.01.14 | 12:36

5
Волен- вицепремиер!А защо не и премиер, а Местан вице? Браво, Волене! Ти уволни Боко!
Аз пък си

2014.01.14 | 12:36

4
Мисля, че да се изпикаеш в шадравана след като си се нафиркал като мотика, е квинтисенцията на брутализма. Или пък греша?
Интелект

2014.01.14 | 12:35

3
Какъв "брутализъм"-няма такава дума! Бруталност -да! Ако този ерзац интелигент и простофил е използвал наистина тази измислена от него дума-егати простотията! Но пък се връзва с другите му изпълнения, известни в Плевен, че и в България..И не е ли време този да си ходи обратно от там от където е дошъл да мърси столичния град?
Иван

2014.01.14 | 12:35

2
Като стадо сте-един да не пише на кирилица и айде,всички!Прост народ.

2014.01.14 | 12:35

1
koi,KOI,koi sra v gahtite na volen sirerov.GERB sa vinovni . samo gerb mogat da svaliat gahtickite na toia driclio.I imoniteta sgte mu svalia,zabkite ste mu izvadiat sirenceto shte mu vzemat na djudjeto mihle i shte moje samo da smuci doganovoto pihle.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини