ГЕРБ: Управляващите ни подслушват

  • 13 януари 2014 14:04

  • 3851
  • 7
ГЕРБ: Управляващите ни подслушват
©

ГЕРБ разпрати до медиите позиция, осъждаща изявления на високопоставени хора от ДПС, че „съвсем скоро хората ще разберат още неща за ГЕРБ”. Партията посочва, че „за пореден път питаме всички компетентни органи от къде ДПС разполагат с подобна информация, съобщиха от пресцентъра на партията”.

„Изказванията на Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от днес категорично повтарят изявленията на председателя на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, които преди няколко седмици също заяви, че предстоят да излязат още записи за ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Подобно поведение и говорене доказва, че очевидно Местан и Цонев знаят нещо повече от останалите български политици и граждани. Парадоксално е, че докато вървят дела за подслушвания, всеки ден от националния ефир обикновени народни представители ни плашат с предстоящи разкрития”, пишат от партията на Борисов.

„Подобни парадокси потвърждават основателните ни съмнения, че управляващите подслушват опозицията, за да могат чрез манипулации да подготвят компромати, които да надскочат по колорит мегаскандалното дело „Галерия”, което е емблемата на управлението на Тройната коалиция”, припомнят още герберите.

„От къде висшето ръководство на ДПС знае за предстоящи неща, които ще излизат за ГЕРБ? С какви данни разполагат Местан и Цонев, за да говорят подобни неща по медиите? От къде имат тази информация, за която предричат? ДАНС или други служби информират ли предварително ръководството на ДПС за различни акции и разработки? Изтича ли информация от българските служби към лидерите на ДПС?”, питат от партията.

„За да получи българското обществото отговори на всички тези въпроси, както и на въпроса кой предупреди ДПС за Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и за един ден той се превърна от зам.-председателя на ДПС и зам.-председателя на парламента в гражданина Бисеров, от ГЕРБ настояваме прокуратурата и всички компетентни институции да разпитат Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в и Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от къде разполагат с информацията, за която говорят. След като институциите не се самосезират, ние ги сезираме да разследват дали до лидерите на ДПС изтича нерегламентирано класифицирана или секретна информация от българските службите”, завършат позицията си от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3851 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.06.23 | 10:31

7
ТО СЕ ЗНАЕ САМО ДЯСНО БРАВО НА ГЕНЕРАЛА,УСПЕХ ЖЕЛАЕМ ИМА ЛИ НОВИ ИЗБОРИ ГЕРБ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛ
Maq

2015.06.03 | 17:50

6
А защо се притеснявате мили гербери?Нали всичко ви е наред-честност и почтеност блика отсякъде.Особено по общините в София.
ссс

2015.05.12 | 18:10

5
То и когато бяхте на власт подслушваните бяхте само вие, но неможахте да се усетите. Фактите говорят само това.

2015.05.12 | 18:10

4
Как не ги е срам от ГЕРБ да правят подобни изказвания. Та нали точно те са богати на компромати за кой ли не. Това звучи като "Крадеца вика, дръжте крадеца"

2015.05.12 | 18:10

3
СМЕШНИЦИ, НЕКАДЪРНИЦИ,КОПЛЕКСАРИ, МАТЕРИАЛА НА ГЕРБ Е НЕКАЧЕСТВЕН........НЯМА СЪЩЕСТВА КОИТО ДА НЕНАВИЖДАМ ТОЛКОВА МНОГО............ПЪЛНИ ПОМИЯРИ, ПО ИЗМИСЛЕНА ПАРТИЯ НЯМА..........ДОРИ ДПС СА ПО ПИЧОВЕ ОТ ТЯХ............
жоро

2015.03.25 | 21:52

1
ти си некачествен гнусен еничар- предател на българите !!!

2015.03.25 | 21:53

2
Е то трябва да си глупав та да не знаеш, че сегашната тройна използва държавния апарат за да залее с пумия от компромати около евровота. Просто чакат кампанията да почне, защото сега рискуват да се изтъркат до тогава.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини