Отличниците на ГЕРБ

  • 18 май 2011 07:27

  • 515
  • 0
Отличниците на ГЕРБ
©

Депутатите от ГЕРБ се справят отлично със задълженията си.

Това е преобладаващата констатация на членовете на управляващата партия, които са попълнили разпратената им от централата в края на март анкета, научи „Монитор”.

Общо 50 000 въпросника бяха разпространени до членовете на ГЕРБ в цялата страна по пощата и чрез имейли. 12 000 са попълнените листове, които са се върнали обратно.

След пълното им обработване резултатите от допитването ще бъдат огласени на специална пресконференция, която ще се състои вероятно до края на месеца.

Целта на проучването е да установи силните места и пробойните във формацията, а също така как се развива всяка от регионалните й структури, има ли координация в партийните редици и имат ли достъп редовите членове до партийното ръководство и до централната и местните власти.

Представителите на управляващата партия са посочили в анкетата също така кои политически формации намират за подходящи партньори на предстоящия кметски вот по места.

Три от общо 43-те въпроса в разпространените сред членската маса бланки касаят работата на народните избраници. В отговорите си на тях герберите са оценили поотделно как се справят депутатите от съответния избирателен район, парламентарната група на ГЕРБ и 41-вото народно събрание като цяло.

Освен народните избраници положителна оценка в анонимното проучване за свършеното досега е получило и оглавяваното от премиера Бойко Борисов правителство на ГЕРБ. Подобна беше и констатацията на депутатите, които наскоро пък оцениха всеки от министрите в кабинета.

Последвайте канала на

515 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини