Избират кандидат на ГЕРБ за президент до месец юли

  • 06 май 2011 15:47

  • 1272
  • 1
Избират кандидат на ГЕРБ за президент до месец юли
©

Нормално лидерът на всяка политическа сила да бъде потенциален кандидат за поста. „Това са само обсъждания. Окончателно и колективно решение ще бъде взето до края на месец юли”, заяви във Варна  Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа

Всяко забавяне в използването на СРС може да осуети задържането на дадена престъпна група. Това е и причината като министър на вътрешните работи да издам 142 заповеди за използване на СРС, каквото право ми дава чл. 18 от закона. 

По думите на Цветан Цветанов  през последните две години българската правоохранителна система е постигнала успехи, които по никакъв начин не могат да се доближат до успехите на предишното правителство. „За тези две години ние успяхме да задържим 23 тона оцетен анхидрид, които са достатъчни за производството на осем тона хероин, разбихме три нелегални печатници за фалшиви пари, чиято стока е засичана в 24 държави. Всичко това не е могло да бъде реализирано по време на управлението на тройната коалиция. Именно тогава ние загубихме доверието на нашите евроатлантически партньори”, подчерта още министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

1272 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
il

2013.08.24 | 18:20

1
Няма ли да се намери някой да вкара тази шайка в затвора! Заедно с умния им лидер!

Добави коментар

Водещи новини