ГЕРБ обсъжда три имена за президентските избори

  • 04 май 2011 17:05

  • 4107
  • 1
ГЕРБ обсъжда три имена за президентските избори
©

ГЕРБ обсъжда три имена за президентските избори, но в момента не бих искал да давам конкретно име, защото решението ще бъде взето колективно.

Това каза председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде aгенция „Фокус”.

Цветанов каза, че е нормално за всяка една политическа формация с наближаването на изборите, да се конкретизират имената, които ще участват в надпреварата за президентския вот и лидерът й да бъде спряган като потенциална номинация. Според него премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г винаги е бил доста резервиран от подобно обсъждане.


Попитан дали самият Цветанов е едно от спряганите имена, той каза: „Нека да не споменаваме моето име”.


На въпрос „отпаднахте ли от списъка”, Цветанов отговори - "ще видим".


На въпрос за името на жената, която евентуално ще бъде сред номинациите на ГЕРБ за кандидат-президент, Цветанов каза, че тя е много приятна, професионално реализирала се, и се ползва с много висока обществена подкрепа. Цветанов не пожела да отговори дали става въпрос за кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Той каза, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е човекът, който ще оповести решението на ГЕРБ за номинациите за кандидат-президент.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4107 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Стоян

2013.06.22 | 19:47

1
Големи тайни всичко си е по български

Добави коментар

Водещи новини