Социолог: Скандалът ще ускори освобождаването от зависимостта на Волен Сидеров

  • 09 януари 2014 12:43

  • 2409
  • 5
Социолог: Скандалът ще ускори освобождаването от зависимостта на Волен Сидеров
©

Искането на имунитета на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не е повдигане на обвинение, а повдигането на обвинение още не е присъда. Има голям път да се извърви. По-важни са политическите последствия, защото напоследък се наблюдава желание на управляващите да се отърват от зависимостта на "Атака“. Това заяви пред БНР Юлий Павлов от Центъра за анализи и маркетинг.

Този скандал ще ускори освобождаването от зависимостта на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Дали той ще доведе до отпадане на "Атака" от следващия парламент, предстои да видим, каза Павлов. Според него скандалите имат двояко въздействие върху "Атака": "От една страна, възмущават по-голямата част от хората, но има малка група избиратели, на които това поведение им харесва и реанимират Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. През последните години той е винаги в тройката на най-нехаресваните политици, но това не му пречи да влиза в парламента".

Юлий Павлов не смята, че е възможно някакъв вид партньорство между БСП и ГЕРБ, тъй като противопоставянето е много сериозно. Според него целта на ГЕРБ е да се стигне максимално бързо до предсрочни избори, а скандалът в самолета не приближава към такава развръзка. По-скоро европейските избори ще се проведат самостоятелно, а резултатите от тях ще бъде сигнал дали ще има предсрочни избори, или правителството ще се опита да изкара целия си мандат.

Социологът прогнозира, че е възможно правителство на малцинството с подкрепата на независими депутати, така както това се случваше при предишното Народно събрание.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2409 5

Коментари 5

Добави коментар

2014.01.10 | 09:41

4
атака се обърна срещу бесепе, това е резултата

2014.01.10 | 09:40

3
Че нали това беше целта на занятието.

2014.01.10 | 09:40

2
ТОЯ ПОЗНА САМО АТАКАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

2014.01.10 | 06:43

1
YDAISKRIOTSKI I TI NAKLADATA S TVOITE KOLEGI SOCIOPATIPSIHOPATIPARTY
KUR ZA TODOR JIVKOV

2014.01.10 | 15:07

5
ЯКО SEEEEEEEEEEEX ЗА ДОЛЕН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини