Депутат от "Атака": ГЕРБ стоят зад всички провокации срещу нас

  • 08 януари 2014 17:57

  • 2884
  • 16
Депутат от "Атака": ГЕРБ стоят зад всички провокации срещу нас
© Булфото

С вас се бяхме разбрали да говорим по друга тема, а не за Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Исках да коментирам думите на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 във вашето предаване от 3 януари. Позволете ми да го направя. Искам категорично да заявя, че не съм подписвал никакви документи и не съм зависим от никого, и от нищо.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ адвокат Явор Нотев, депутат от "Атака". След тези уточнения той все пак коментира скандала от летище Варна. Процедурата по сваляне на депутатски имунитет изисква време. Няма смисъл да гадаем, какво точно ще се случи. Това искане ще бъде повод за дебат в Народното събрание. Аз прогнозирам, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа няма да се откаже доброволно от имунитета си. Аз не съм бил очевидец на събитията във Варна. Запознат съм с доказателствата на прокуратурата, които са депозирани в деловодството на парламента. Смея да твърдя, че те са меко казано странни. Разпитани са 12 полицаи, които са колеги и приятели с полицая Костадин Колев, твърдящ, че е ударен от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Никъде не става ясно, кой е започнал скандала, дали наистина е имало удар. В доказателствата не присъстват показания за т.нар скандал с френското културно аташе. Дали не е вярно, че спорът между г-н Сидеров и френския дипломат е започнал заради претенции на госпожата, че й пречи значката на "Атака", която г-н Сидеров е носил? Тази госпожа е говорила на български, после на словенски и накрая е започнала да говори на английски. Тя не е била разпознаваема като човек от френското посолство, разкри адвокат Нотев.

В доказателствата на прокуратурата има само едната страна на свидетелите. Предстои процедура по изясняване на истината. Аз съм убеден, че истината има две лица. Провокациите срещу г-н Сидеров за безкрайни. Срещу него всеки ден се хвърлят обиди, компромати и гнусотии. Това идва от наши политически конкуренти, на които няма да казвам имената, за да им правя реклама. Демокрацията трябва да има човешко лице, каза още депутатът. ГЕРБ отдавана искат оставката на г-н Сидеров. Те опонират на "Атака" със всички средства, защото не могат да се примирят с ролята на опозиция. Очевидно е, че ГЕРБ стоят зад всички провокации срещу нас. Те стоят и зад всички парламентарни провокации. Тяхната цел е да се срине парламента и искат да ни отстранят по всякакъв начин, категоричен беше Нотев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2884 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2015.02.03 | 16:46

16
Нали до вчера беше енергийната мафия бе продажни турски и руски говеда мръсни.
ББ

2015.02.03 | 16:46

15
ТО НА КАЛПАВИЯ КОСМОНАВТ МУ Е ВИНОВЕН КОСМОСА...КОЙТО ГРОБ КОПАЕ ДРУГИМУ САМ ПАДА В НЕГО...РАЗБРА ЛИ БОЛЕНЕ

2015.02.03 | 16:46

14
От километри си личи, че мафията напада свирепо Волен Сидеров. Трябва да си идиот, за да не си разбрал все още че срещу Волен Сидеров се води клеветническа и компроматна война. Сидеров не е удобен и искат да го ликвидират.
Дядо Станойчо

2015.02.03 | 16:45

13
Волен Сидеров е единствения български политик,който милее и работи за майка България.Това политическите му опоненти не могат да му простят и особено гнусните герберисти.Волене продължавай така и ги мачкай,народа е зад теб.Що се относя до искания му имунитет не се чудете,иска му го натрапения от бойко борисов прокурор.
БОЗДУГАН

2015.02.02 | 16:03

8
Кратък и непълен списък на предателите , крадците и антибългарите ,разграничили се от СИДЕРОВ :ТИКВИТЕ от Герб, палячото президентско , турците от ДПС , БТВ , Нова тв , соросоидите , Куневските к,урви , Яневите пед,ераси , Кадиевци , Пасита и др. боклуци !

2015.02.02 | 17:18

12
Браво, браво, ГЛУПАКО!?!? Поредното малоумно изказване на яловия боздуган!?!? Разказаха ви играта ! А !?!?!?
до курвю пицата

2015.02.02 | 16:03

9
курвоооч АААМММ БУБАТААА ахахахахаха ,как се пише на гладно))))))няма пици вече)))

2015.02.02 | 17:18

11
педал долен крадлив лизачи на доган

2015.02.02 | 17:18

10
И тоя е достоен член на Атака .Създават чувството , че Сидеров има хиляди клонинги .

2015.02.02 | 13:34

7
Сега и ГЕРБ ще те осъдят за клевета. Кеф!

2014.11.12 | 15:58

6
Цветето,не се ли пази само няма кой.Скоро ще го откъснат,защото прецъфтя.
m markov

2014.11.12 | 15:58

5
Фикус плод не ражда,само шума(и)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини