Кунева: Няма да имам билбордове

  • 20 август 2011 20:34

  • 2110
  • 8
Кунева: Няма да имам билбордове
© Булфото

Не смятам, че наблюдателите от ОССЕ , които ще присъстват по време на предстоящите избори за държавен глава и местни власти на 23-ти октомври, могат да спасят изборите и те да са честни. Това е наша задача.

Това каза в Казанлък гражданският кандидат за президент на Република България Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, помолена да коментира последния доклад на ОССЕ.

В него изрично се споменава като лоша практика избирането на вицепремиера министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за председател на националния предизборен щаб на ГЕРБ, както и неподходящият изборен закон и лошите практики по време на изборите в България. Докладът е изготвен на база посещение на наблюдатели на ОССЕ в България, в периода 18-21 юли т. г.

Според Кунева, „в живота на всяка една нация има повратни моменти и сега е нашият".

Тя подчерта, че ако на изборите гражданите пожелаят да дадат „ един настойчив и добър пример за граждански разум в управлението, то партиите не биха посмели да не се съобразят с един силен глас".

От Казанлък стартира и националната подписка за подкрепа на двойката.

Финансирането на кампанията на двойката ще е изцяло от малки лични дарения и ще струва „толкова ,колкото успеят да съберат", защото „независимостта е много важна част от добрата политика" подчерта Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

За целта е разкрит сайт и банкова сметка, като за дарени суми за над 1 000 лева ще се попълва и декларация за произход на средствата. Такава декларация ще се попълва и когато всички дарени от едно лице средства надхвърлят 1 000 лева. Дарения могат да правят само български граждани, навършили 18 години. Билбордове няма да има, подчерта Кунева.

До месец ще готова и общата платформа на кандидат-президентската двойка. По думите на Кунева, в хода на дискусиите са чути „много умни мнения и много горчив опит".

Мотивите на Кунева- Христов да участват в изборите за държавен глава в гражданска формула, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 обобщи така:

„Партийната подкрепа залага напрежение в институциите и това напрежение се отразява в тяхната комуникация. Демокрацията е власт на хората, а не на договорките. Защото недоверието е голямата болест на България и плащаме тежък данък несигурност".

По време на срещата си с граждани, тя призна, че е много впечатлена от младото поколение в страната и не иска то да се разочарова.
„Искам в България да е ясно кой успява и защо успява. И кой не успява и защо", подчерта тя.

На въпрос дали избраната гражданска формула за участие в изборите за държавен глава не води към размисли за наложителна промяна на Конституцията в частта за правомощията и ролята на президентската институция, Кунева коментира така:

„Аз няма да тласна в авантюра страната. Но ако става въпрос за промяна на Конституцията, то аз мисля, че най- важният проблем е в частта за съдебната система".

Последвайте канала на

2110 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Гъбар

2011.08.21 | 19:47

1
Внимание - Червена мухоморка!
e.apostolov

2015.01.17 | 12:03

8
Ако е вярно това което пише в ПИК за БТК-жалко за държавата.Наистина ли Ц.В. е недосегаем или си затваряте очите за поредния грабеж.
...

2011.08.21 | 19:47

7
Ти си независима, толкова колкото и агент Гоце не е от ДС!!!
Без думи

2011.08.21 | 19:47

6
Да си каже, колко е Лапнала - в Банско те питат - "Лапна ли" , а не Ханпа ли , Яде ли, Плюска ли и т.н.

2011.08.21 | 19:47

5
Еми как ще има билбордове, те герберите като видят някъде снимка на човек и този човек не е ББ, веднага почват да късат и да рушат
ЗА МЕГЛЕНА КУРНЕМАВА

2011.08.21 | 19:47

4
"Финансирането на кампанията на двойката ще е изцяло от малки лични дарения и ще струва „толкова ,колкото успеят да съберат", защото „независимостта е много важна част от добрата политика" подчерта М.К." - ТАЯ ДЪРТА БРАНТИЯ СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ЩЕ И ПОВЯРВАТ, ЧЕ ДАРЕНИЯ ОТ БЕДНИТЕ "НЕЗАВИСИМИ" ЩЕ СЪБЕРЕ, ЯВНО НЕ ИМ ЗНАЕ ХАЛА И ЧЕ В КРИЗАТА НИКОЙ НИЩО НЯМА РЕАЛНО ДА И ДАДЕ!!! СЕРИОЗНИ ЩЕ ИМ СА НАПЪНИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БЕТОННИ ГЛАВИ, "ЧЕСТНИ НЯКОЛКО МИЛИОНА, ДА ИЗПЕРАТ И СЪБЕРАТ" И "ГРАЖДАНСКИ" КАНДИДАТ ДА "ПОДКРЕПЯТ".
3

2011.08.21 | 19:47

3
WW W. ORIGINALNI . BE ---Футболните ТЕниски сезон 2011/2012 !!!
ЦСКА

2011.08.21 | 19:47

2
И ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО...ГОРКАТА НЕМА ДА Я ИМА ПО СОКАЦИТЕ ЧАК ТИ ИДЕ ДА ЗАПЛАЧЕШ ОТ УМИЛЕНИЕ......ЛИГАВЩИНА НА СТЕПЕН ИЗВЪНЗЕМНА...А НАРОДЕЦА ДА ГО ДУХА...КАТО ЗА СВЕТОВНО ....ПОНЕ ЗА ТАМ ДА БЯХМЕ СЕ КЛАСИРАЛИ...ЕЕЕЕХ ЛЕТО 94-ТО....ГОЛЕМАТА РАБОТА...КАТО БЕШЕ ЕВРОНЕЗНАМ СИ КАКВА...КВО НАПРАВИ ЕДНО ГОЛЯМО ЗЕРО.......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини