Цачева: На управляващите не им трябват лаптопи, те си имат "опорни точки" (видео)

  • 05 декември 2013 10:40

  • 2290
  • 2
Цачева: На управляващите не им трябват лаптопи, те си имат "опорни точки" (видео)
©

Депутатите спорят по бюджета за Народното събрание за 2014 година, като отново имаше интересни реплики и прехвърчаха искри между управляващи и опозиция.

"Когато говорим за бюджета на Народното събрание, председателят трябва да проявява грижата на добър стопанин", заяви Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 от трибуната. "Похвално е, че са намалени парите по някои от перата в разходната част на бюджета на парламента. Въпросът обаче е за сметка на какво се прави това. Това, което се прави е "с чужда пита помен”. В момента при включени 3 лаптопа, прекъсвачът спира, народните представители не могат да включат три лаптопа". Тук депутатите от БСП и ДПС започнаха да дюдюкат и да подхвърлят реплики към депутатката от ГЕРБ. "На всички е ясно, че на вас не ви трябват лаптопи, защото вие разчитате на "опорните точки" на МВР. Лаптопи не ви трябват и за това този проблем не ви интересува", отговори им Цачев.

"Няма добър стопанин, който събрани средства от две предходни Народни събрания да ги похарчи не за дом, а да ги похарчи за популистки действия”, продължи с атаките Цачева. В края на изказването си тя се обърна към левицата с думите: "Вие от вашата комунистическа партия ме предизвикахте”. Александър Паунов от Коалиция за България в отговор заяви: "Най-мразя ренегатите, които се правят на демократи”.

Финансовият министър Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас благодари на председателя на НС за жеста, който е направил към българските пенсионери, така че след 4 години да видят коледни добавки, които били много важни за тях и се дават в точния момент. „Това, което разбрах от изказванията на опозицията досега е, че те разбират реформата само в посока на увеличаване на средствата на отделните ведомства, а когато има намаляване на средствата, това бил популизъм”.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2290 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.12.08 | 11:41

2
Грозотия партиен секретар на БКП. Тази ако ми е жена веднага се беся.
Чичо

2013.12.05 | 14:57

1
Кой те пита колко си продаваш калпака?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини