Kунева: Партийните централи цензурират евросредствата

  • 28 ноември 2013 13:07

  • 1320
  • 3
Kунева: Партийните централи цензурират евросредствата
© Булфото

Партийните централи цензурират евросредствата. Това заяви на пресконференция в Търговище председателят на "Движение България на гражданите" (ДБГ) Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

По думите й на този процес трябва да се сложи край, защото "наблюдаваме тотална некомпетентност в управлението на парите. Това е не, защото администрацията не знае, а защото се цензурира от партийните централи", допълни тя.

Според Кунева
за развитието на страната в своята политика ДБГ ще залага на "стари идеи, които обаче работят навсякъде в Европа". Политикът посочи, че от формацията й ще работят за промяна в съдебната система, за премахване на постовете "зам.-министър" и на партийното кадруване в администрацията.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 бе в Търговище заедно с члена на Изпълнителния съвет на ДБГ Настимир Ананиев за среща с членове и симпатизанти. Коментирайки политическата обстановка лидерът на движението изрази притеснение от факта, че страната е "парцелирана на влияние" и това е причината за отдръпването на хората от партиите.

По думите й темите за страха и корупцията са актуални на национално ниво, но има и региони, в които са силно изразени.

Последвайте канала на

1320 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.12.01 | 16:51

3
От Помак мисли,че Пръмова е едно недоносче на БСП,но този път е прав крокодила...което си е така си е така!Всички се опитват да смачкат Помакзащото ние сме срещу статуквото.Срещу нас се води воина и не ни дават гласност.
гошо

2013.12.01 | 16:50

2
Разбирай: -Ако аз,Пръмовица дойда на власт няма да ви крада чак толкова. -ВЕРВАМЕ ТИ МА!
тая кой е слуша:)))

2013.12.01 | 16:50

1
кой го интересува какво казва тази пача ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини