Цачева: Действията на управляващите издават паника

  • 15 ноември 2013 08:19

  • 2534
  • 2
Цачева: Действията на управляващите издават паника
©

Демонстрацията в събота е да се утвърди свободата на хората, да може да се протестира, а не да се прави метеж. Гражданите трябва да могат да изразят своето мнение без да се прави окупация и да се насажда омраза. Политиката ни започва да заприличва на футболното ни първенство - никой не гледа играта, а агитките стават все по-ожесточени. Това заяви Янаки Стоилов от Коалиция за България в сутрешния блок на БТВ.

На въпрос как ще се издигне един човек в кариерата си, ако дойде на протеста на БСП, Стоилов заяви, че не знае и видимо издразнен на въпроса на водещите, заяви, че е трябвало да повикат Паргов, за да им обясни, а не да канят негов.

Цачева се включи в разговора, че управляващите си мислят, че те са правилните и умните. Действията им показват паника. След като ГЕРБ обяви митинга си в Пловдив, часове по-късно стана ясна тяхната паника. От свобода при управлението на КБ остана само ехото "да, да, да", каза още тя.

Тя заяви, че не е ходила в Телиш от предизборната кампания. Не съм организирала нищо, каза още депутатката от ГЕРБ. Тя се обърна към Стоилов с думите, че за да има стабилност  не трябва да се нагнетява обстановката. Вие излизате на митинг с кандидатите за държавна служба. Кажете обаче на тези хора, че вече няма свободни места, метежът вече е извършен, каза още тя.

Двамата се скараха кой задава въпросите в студиото.

Шансът на това правителство е само, ако те искат да променят финансовата политика. Трябва да се проследят българските банки и да се види зависимостта им на политическите кръгове. Границата не минава само между партиите, но и между отделните хора и групи, които винаги се оказват облагодетелствани, коментира депутатът от Коалиция за България.

Дълбоко се съмнявам, че политическите сили, които управляваха през времето на прехода, ще могат да направят подобно нещо, заяви Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Хората вече не вярват, че силите извършили подобен преход, ще променят нещо.  

Стоилов отправи обвинения към БТВ, че им искат пари, за да отразят митинга им.

Последвайте канала на

2534 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
никога повече бсп

2013.11.16 | 06:57

2
Янаки Стоилов беше голям смешник в сутрешния блок, Цачева го затапваше от всякъде..
ddd

2013.11.16 | 06:57

1
Комунистите издишат , и викат на помощ срещу студентите и хората ,ордите от орки - неграмотните цигански , турски и мързеливи и некадърни селяни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини