ДПС ще каже за Бисеров на КС

  • 12 ноември 2013 11:58

  • 1981
  • 1
ДПС ще каже за Бисеров на КС
© Булфото

След като Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент се оттегли от политиката и дни по-късно започна да стават ясни причините да се оттегли, ние от ДПС сме призовани да дадем отговор по казуса "Бисеров". Ще претендираме и обосновем нашите ясни виждания на КС при президента Плевнелиев на 20 ноември. Това каза лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в пред журналисти в парламента.

Ние не коментираме вече случая "Бисеров", той е в прокуратурата и отговорът ще дойде оттам. В България има главен прокурор, който не цепи басма на никого. Никой не е по-висок от закона и всички ще отговарят пред закона: Бисеров, Цветанов, Борисов.

ДПС ще предложи на Пламен Орешарски и ще настоява пред МС да бъде инициирано на среща пред министрите на страните от ЕС да падне банковата тайна по отношение на сметките на висши политици и банките да бъдат задължавани да огласяват сметките на политиците. Това е решението след казуса "Бисеров", заключи Местан.

Последвайте канала на

1981 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
хаха

2013.11.15 | 11:51

1
"каза лидерът на ДПС" еми вижда се кой е на микрофона и кой е този лидер :))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини