Цветанов: Кой допусна изтичане на информация от ДАНС към ДПС?

  • 08 ноември 2013 10:39

  • 5020
  • 27
Цветанов: Кой допусна изтичане на информация от ДАНС към ДПС?
©

Не се притеснявам от проверката на НАП. Нямам какво да крия.

Това каза в кулоарите на парламента Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, предаде репортер на Novini.bg. Бившият вътрешен министър отново коментира скандала с Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Не съм имал информация за Бисеров. Дори да кажа, че по мое време е имало разследване срещу него, това означава да издам класифицирана информация, нещо което не съм правил никога. Това, което ви казах вчера е на база на моя опит и анализиране на ситуацията. Все пак всички знаем кой е Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Той е в политическия живот повече от 20 години. Беше "сивият кардинал" на СДС. Заемаше важни постове при тяхното управление. В ДПС също винаги е играл изключителна важна роля. Дали атаките към нашия лидер от Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент за Сретен Йосич, през всички тези години, не се дължат на някакви други зависимости? Той беше шеф на временната комисия за пребиваването и престоя на Сретен Йосич в България. Задаваме си въпроса дали беше допустимо на един заместник-председател на парламента да се отправя към бившия вицепремиер и министър на вътрешните работи с думите "Боли ли, когато ви вадят зъбите"? Това е недопустимо, каза още Цветанов.

Въпросът е не дали аз съм имал информация, а защо от ДАНС е изтекла класифицирана информация преди да бъде уведомен главния прокурор. От действията на ДПС и почетния им председател си личи, че те са знаели за този случай далеч преди Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, категоричен беше Цветанов. На журналистически въпрос дали според него Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент е докладвал на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от Цветанов отговори, че всички знаем кой е Писанчев. Журналистите попитаха бившия вътрешен министър какво щеше да се случи ако Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на беше шеф на ДАНС. Разликата между Пеевски и Писанчев е малка. Положението е почти едно и също, отговори Цветанов. 

Въпросът е дали ще бъде направено разследване за истинското изтичане на информация към ДПС. По думите му говоренето за информацията, която е била преди година, е повод, за да се вкара ГЕРБ в този дебат. Тук обаче въпросът е г-н Йовчев като вицепремиер и министър на вътрешните работи, вчера публично заяви, че не е знаел за всичко това, което се случва с разследването, или с информацията, която е постъпила в ДАНС. Смятате ли, че това е вярно? Кой посъветва Йовчев да каже това нещо?, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Политическите и личните решения, които се взеха, не смятайте, че имат тази способност да предвиждат всичко, което ще се случи в предстоящите дни. Тук не е ли заобиколен главният прокурор с информация, която е трябвало веднага да бъде докладвана на него, и дали не е осуетено едно бъдещо разследване, попита депутатът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5020 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар

2013.11.08 | 22:44

27
Всички проблеми в страната идват политиката на присъдружната на дпс партия , атака!!!
ИМА ЛИ ДЪРЖАВА, ЦАЦАРОВ ?

2013.11.08 | 22:43

26
КОЙ ДОКЛАДВА НА ДОГАН ЗА РАЗРАБОТКАТА СРЕЩУ БИСЕРОВ ? КОЙ? КОЙ? КОЙ? ЗАЩО БИСЕРОВ Е ЗНАЕЛ ЗА РАЗРАБОТКАТА НА ДАНС? КОЙ ПУСНА БИСЕРОВ ДА ИЗБЯГА ? КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА? КОЙ? КОЙ? КОЙ? ЦАЦАРОВ, КОЙ? КОЙ? КОЙ? ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ,КОЙ?

2013.11.08 | 20:56

9
Единствена АТАКА е чиста партия ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР !

2013.11.08 | 22:43

25
Атака продадоха България на турците за няколко сребърника. Юди, предатели, еничари и мекерета, това сте вие.

2013.11.08 | 22:43

24
Насрахтесе резаци
МАФИЯ ! ОСТАВКА !

2013.11.08 | 22:42

23
Целият политически живот в БГ е една гигантска лъжа ! Нито БСП е лява партия, а точно обратното - конспиративен картел на олигархическия капитал ! Нито ДПС е движение за права и свободи, а точно обратното - мафиотска структура на обръчи от фирми за погазване на правата на гражданите и свободата на пазарните отношения ! Нито АТАКА е националистическа партия, а точно обратното - оръдие за потъпкване на националния интерес в полза на чужди рубладжийско-имперски интереси ! Тая уродлива тройна коалиция, докопала се до властта с измама, спря изпълнението на най-важните БГ инфраструктурни проекти, занемари финансирането на здравеопазване, животновъдство и другите жизнено важни отрасли, вкара държавата в анархия, даде карт бланш на заробването ни от руската енергийна мафия и бърза да се нагуши с парите от заеми, които увеличават външния ни дълг и които нашите деца трябва да погасяват десетилетия напред ! ОСТАВКА !
MArk Burn

2013.11.08 | 22:16

17
Това не може да продължи вечно въпрос на време е преди лекарите, земевладелците, животновъдите и всички останали да спрат работа и да излязат на протести тогава въпреки безграничната наглост дори не искам да ги споменавам трябва да се разкарат.Да не говорим че са за затвор повечето
...

2013.11.08 | 18:16

6
ni6to ne spomenawate za GERB za6to?

2013.11.08 | 20:56

12
КОЙ поръча 500000 фалшиви бюлетини? КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ?

2013.11.08 | 22:42

22
Как кой,БСП/фалшификатори/.

2013.11.08 | 18:10

5
Ситауцията е забавна. БСП с помощта на КА--ПУ--ТИ успяха да превземат Т.Р.О.Я.Н.С.К.И.Я. КОН на ГЕРБ и сега е техен . Oния КА--ПУ--ТИ в Tроя се усетиха и сега не го пускат вътре щото е пълен с прогнили орехи. КОЙ спечели? КОЙ СИДЕРОВ?

2013.11.08 | 22:42

21
Нищо не е спечелил Сидеров. Държи само една акция. Други са тарикатите
КОЙ ПРЕДУПРЕДИ ДОГАН? КОЙ?

2013.11.08 | 22:42

20
КОЙ ДОКЛАДВА НА ДОГАН ЗА РАЗРАБОТКАТА СРЕЩУ БИСЕРОВ ? КОЙ? КОЙ? КОЙ? ЗАЩО БИСЕРОВ Е ЗНАЕЛ ЗА РАЗРАБОТКАТА НА ДАНС? КОЙ ПУСНА БИСЕРОВ ДА ИЗБЯГА ? КОЙ ЩЕ ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА? КОЙ? КОЙ? КОЙ? ЦАЦАРОВ, КОЙ? КОЙ? КОЙ? ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ,КОЙ?
киро

2013.11.08 | 22:17

19
Цецо що си на свобода ,бе ?? Не те ли е..бат вече в затвора ????

2013.11.08 | 22:16

18
ДПС са престъпници !БСП са престъпници ! ГЕРБ са престъпници на квадрат ! САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН !

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини