Депутатът Камен Костадинов най-вероятно ще наследи Христо Бисеров

  • 06 ноември 2013 07:30

  • 2507
  • 2
Депутатът Камен Костадинов най-вероятно ще наследи Христо Бисеров
©

Депутатът Камен Костадинов най-вероятно ще наследи Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент като зам.-шеф на ДПС. Това твърдяха вчера депутати от групата на движението. Според тях така ще се запази политиката на ДПС да има зам.-председател от български произход, пише "Стандарт".

Заместник-председател на парламента вероятно ще е шефът на икономическата комисия Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС,, който е и зам.-шеф на партията. За високия пост в Народното събрание се спряга още Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно, но шансовете му били по-малки. Третият пост на Бисеров - председател на ключовата правна комисия в парламента, засега било по-вероятно да бъде зает от зам.-шефката на парламента Мая Манолова (БСП), казват още от ПГ на ДПС.

Мистерията около изненадващата оставка на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент от ръководните постове в парламента и парламента продължава и днес.

От Брюксел лидерът Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в отрече "който и да било в ДПС" да е поискал оставката на заместника му. Местан отново увери, че не знае мотивите на Бисеров. Но бе сигурен, че съвсем скоро те ще бъдат споделени.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2507 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.11.06 | 11:56

2
Те още една физиономия, оплетена в гадости!

2013.11.06 | 11:56

1
След като е разследван от ДАНС , работата е ясна--кражби и корпоративни игри зад гърба на Доган !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини