Камен Костадинов: Възродителният процес продължава

  • 26 май 2011 08:26

  • 845
  • 0
Камен Костадинов: Възродителният процес продължава
©

“ДПС винаги е готова за избори. Ние сме най-професионалната партия и за нас е най-малкият проблем да организираме едни бързи избори 3 в 1.”

Това заяви в "Гореща точка" по ТВ7 Камен Костадинов от ДПС, който добави, че все пак не мисли, че ще станат избори 3 в 1. “Ако управляващата партия загуби президентските избори, логично е да има и предсрочни избори”, заяви Костадинов.

“Разбира се, че има радикално настроени сред мюсюлманите. Нов възродителен процес е възможен. Не е задължително той да бъде провеждан с танкове, както през миналия век. Демонстрации срещу изконни права са това, което се случва”, коментира Костадинов сблъсъците пред джамията в София.

“Със сигурност ДПС няма полза от това, което се случи в центъра на София. Разглеждането на ДПС и Атака като два огледални образа е абсолютно погрешно.

Опитите за спиране на новините на турски, политически уволнения на хора – всичко, което се случва, води до идеята, че възродителният процес продължава”. По думите му забраната на една партия не решава проблема, защото скоро партията се възражда отново под ново име.

"Не се плашим от Касим Дал, видя се, че резултатите се разминават напълно от резултатите, които той очакваше. Той обикаля с няколко автобуса като хвърковатата чета на Бенковски с едни и същи хора, като се опитва да създава впечатление за масовост.

"Ние се опитваме да проведем дискусия в обществото. Президентът, който ще изберем първо, трябва да консолидира нацията и второ - да бъде добре приет от Европа. Да е изразител на националната визия", каза Костадинов. По думите му партията му би подкрепила всеки кандидат за президент.

Последвайте канала на

845 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини