Осман Октай: Бисеров беше наемник на ДПС, помисли, че може да отпише Доган

  • 05 ноември 2013 08:37

  • 10242
  • 15
Осман Октай: Бисеров беше наемник на ДПС, помисли, че може да отпише Доган
©

Събитията се повтарят от прехода до сега. Трябва да кажем не кой е кой, а защо. Защо се случват тези неща в сараите на Доган, там нищо случайно не се случва. Това е едно табу и тайнственост. Това каза бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай по Нова телевизия. Той коментира изненадващото оттегляне на зам.-председателя на ДПС Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент от парламента и политиката като цяло.

"Доган е поискал оставката на Бисеров и го е извикал в сараите си в 15:30 следобяд в неделя. "Бисеров от 2005 г., заедно с Йордан Цонев започнаха да управляват обръчите от фирми на Доган. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 стана министър на финансите в правителството на тройната коалиция, благодарение на Бисеров, той бе наложен чрез квотата на ДПС", обясни Октай. В следващите дни ще има много събития и информация. Той беше сивият кардинал по времето на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Той изпревари с едно денонощие наказанието си, за да се героизира. Според мен той щеше да бъде отстранен", добави той. Не случайно и в парламента на първата банка до Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в седят хората замесени с корпоративните кръгове около Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от.

Според бившият зам.-председател на ДПС всичко е започнало през 2001 г., когато Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент създаде организация "Екип" и централата ни беше блокирана от протест, защото се опитахме да изолираме групировките от листите на ДПС. След това Доган сключи сделка с "Екип" и създаде обръчите си. Бисеров  беше част от българското наемническо звено в ДПС. Веднага след това Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 стана заместник-министър на финансите при СДС.

"Доган е разбрал, че някой го е отписал и пенсионирал и затова е помолил Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент да напусне", смята Октай. "Извършени са действия, които не са известни на Доган и това го е подразнило. След като Доган беше сменен на лидерския пост някои хора започнаха да го отписват, но мисля, че това ще се отрази в близките дни и на самия Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Доган е почуствал, че го изолират, това послание е към всички в коридорите на властта, да не забравят кой командва", обяви Осман Октай.

"Неслучайно сега се случват тези събития, които показват намеренията на Доган да се върне в политиката, дори да се възползва от общественото недоволство. Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент няма да проговори от страх за живота си. Доган изчиства в партията си силните хора, може тепърва да завалят оставки в ДПС", завърши Октай.

По думите му подалият оставка зам.-председател на ДПС се е опитал да изолира Доган от корпоративните кръгове. В това той е бил подкрепен от сегашния шеф на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.







 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10242 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2013.11.06 | 02:57

15
Щом от ДПС казаха, че Орешарски е тяхно момче...

2013.11.06 | 02:56

14
Орешарски - марионетка на доган! Истината започва да излиза наяве. БЕЯ И ГЕЯ С КУКЛАТА ОРЕШАРСКИ ЗАТРИВАТ ДЪРЖАВАТА!

2013.11.06 | 02:56

13
Как отдавна не ви стана ясно кой ни управлява?Когато Доган реши ,тогава ще падне правителството.Жалка история, турци да ни управляват.Комунистите и с това се примиряват, само и само да се водят, че управляват
ivan

2013.11.06 | 02:55

12
MRASNA ,OTVRATITELNA DARJAVA Q NAPRAVIHA TIQ POLITICI ! MAHAM SE OT TAQ LAINQNA DUPKA!!!

2013.11.06 | 02:55

11
Имам чувството,че Доган е отстранил и Станишев,защото яко се е скрил в съселова дупка.Някой да го е чувал?

2013.11.06 | 01:32

2
Да чух го.Иска да види и теб,колко ти е акъла ?
sdfhn

2013.11.06 | 02:47

8
Абе тия мастии нали до вчера нищо не знаеха. А то какво се оказа - за да не се "самоубие" напуска. А ОРЕШАРКО Е МОМИЧЕ НА ДПС! ОФИЦИАЛНО! ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ В БСПДПСАТАКА КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ!!!
БОЗДУГАН

2013.11.06 | 02:55

10
ДПС са престъпници !БСП са престъпници ! ГЕРБ са престъпници на квадрат ! Рефблока , разни сини мъртъвци са престъпници ! ВСИЧКИ изброени са и ПРЕДАТЕЛИ , разрушители на БЪЛГАРИЯ ! САМО АТАКААА !!!

2013.11.06 | 02:55

9
Оставете ДСП да се оправят или объркат сами.Не ги мислете.Така или иначе в следващия парламент пак ще влезнат.По-важното е,че българите не може да се оправим.За нас оправянето е терминал 2.
аrhar

2013.11.06 | 02:43

7
Колко хотела има Доган , който е над Д. Пеевски в тяхната йерархия, за да сравним имотното му състояние с това на Цветанов ? Дали няма да се окаже, че имотното състояние на Доган във финансово отношение е 100 или 1000 пъти по - голямо от имотното състояние на Цветанов ? След като Доган на практика повече от 20 г. не е ходил на работа, откъде тогава са тези пари ? А Д. Пеевски на практика чии пари управлява - негови собствени или парите на Цв. Василев, Доган, Л. Гоцев и В. Вълков ? Забелязвате ли как Д. Пеевски и Н. Бареков умишлено премълчават тези въпроси ? Б.Б. си е свързан с Бр. Аспарухов от кръга ' монтерей ' , които са началници и на Доган, така че, ... Хр. Бисеров беше казал преди време, че Б.Б. е свързан с Йосич ...
D

2013.11.06 | 02:10

3
Да ! Всички по върховете са СУПЕР КОРУМПИРАНИ И БЕЗСКРУПУЛНИ ! Читави в политиката ни НЯМА ! Противопоставят групи хора за да има цирк о народа да не види какво става всъщност.БКП и ДС баха майката и на прехода и на бъдещето ни !

2013.11.06 | 02:40

6
Вече разбрахте че Доган ефенди разпределя баницата!
Радо

2013.11.06 | 02:16

5
Сигурно Бисеров вече не го е бивало да върти кавали на Доган!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини