Местан: Бисеров не каза дори на мен и Доган защо се оттегля (видео)

  • 04 ноември 2013 14:49

  • 6788
  • 15
Местан: Бисеров не каза дори на мен и Доган защо се оттегля (видео)
©

Оставката на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент по никакъв начин не засяга политиката на ДПС. Той каза, че няма да сподели дори с мен или с г-н Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от мотивите за оставката си. Каза само, че мотивите му са строго лични. Това заяви на брифинг председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

"Вътрешнопартиен конфликт в ДПС няма. Оставката не е поискана нито от мен като председател на партията, нито от който и да е. Съображенията на г-н Бисеров стоят извън политиката. В случая става въпрос за отказ от политиката. Точно по тази причина, именно защото няма политически мотив в акта, тази оставка не е основание да се разгръщат предположения и хипотези за промяна в политиката на ДПС, било като промяна в подкрепата към кабинета "Орешарски", било като промяна в междупартийните отношения", добави Местан.

"Аз имам идея за медийния интерес и не тая никакви илюзии, че днес, дори и след тази пресконференция, няма да продължи процесът на продуциране на най-различни хипотези. Вие сте в правото си за това, но аз съм безсилен, не мога да кажа нищо повече по темата. Разгръщайте каквито намерите за добре предположения, но надявам се да имате предвид и категоричната ми теза, че мотивите наистина ще се окажат извън ДПС. С това предположение, продукт на моя анализ, след вчерашния ми разговор с г-н Бисеров, мога да се ангажирам. Г-н Бисеров както изрази категоричността си, че решението му е неотменимо, толкова категоричен беше и че решението му няма нищо общо с политиката на ДПС. Той помоли за правото сам да избере времето и мястото, където да сподели мотивите за оттеглянето си", обърна се към журналистите председателят на ДПС.

"За мен казусът не е приключил, докато не чуя мотивите. Тогава ще чуете политическата оценка на ДПС за г-н Бисеров. Не искам да изпреварвам събитията", заяви Местан. Той беше категоричен, че оставката го е изненадала. "Осъзнавам, че не е добра характеристика за един председател на партия да каже, че е изненадан от подобен акт, но трябва да съм честен. "Изненадан" дори е много слаба дума. Но нямам право нито на прибързани оценки, нито на прибързани благодарности. Мисли се по въпроса кой ще замени г-н Бисеров на зам.-председателското място в парламента. Ще поискаме решение на ЦИК", каза още председателят на ДПС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6788 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Няма да го слушам

2013.11.05 | 08:42

15
Няма да го слушам. Както винаги Местан лъже. Умен е и го прави добре. Но този път е в трудна ситуация. Умен човек, но за съжаление лъжец без морал!
niki

2013.11.05 | 08:42

14
БАХТИ ТОЗ ЛЮТВИТО КАК МЕ КЕФИ,ИСКАМ ДА МЕ ОБЛА.ДАЕ АНА.ЛНО.АЗ ТУРСКА ИЗМЕТ,БЛАГОДАРЯ

2013.11.05 | 04:04

13
PONE VEDNAJ, SHTE TCHUEM LI ISTINATA?????????????????? ISTINATA DRUGRI POLITITCHI. ISTINATA, ILI VIE NE ZNAETE KAKVO E TOVA istina. TOLKOVA STE KORUMPIRANI, TOLKOVA STE NAGLI V LAJITE SI,TCHE STE ZAGUBILI TCHOVESHKIAT SI OBRAZ. POVEDENIETO VI GRANITCHI S NAI DOLNA PERVERZIA
Радо

2013.11.05 | 04:04

12
Една карабина по малко!

2013.11.05 | 04:04

11
Христо Бисеров и хората около него бяха втори по власт в полето на ДПС и представляваха корпоративните комуникации от т.нар. "кръг от обръчи" на Доган. Познавайки поведението на почетния председател, някой може би наистина си е помислил, че той е в пенсия и че не всичко трябва да споделят с него.

2013.11.05 | 04:03

10
E, PITAM VI NARODE BALGARSKI-OSHTE LI IMA OLIGOFRENI DA VIARVAT NA TOVA PRAVITELSTVO I DA GO PODKREPIAT??? OSTAVKA MERZAVZI, OSTAVKA LAJZI DOLNI, OSTAVKA IZRODI. DOKARVATE NARODA DO LUDOST. NI TCHILI NI VIDIALI, SAMO KRALI I LAGALI!!!!!!!!!!!! TOVA SA DNESHNITE POLITIZI. OSTAVKA DO EDIN IZEDNIZI NA NARODA SI.1300 GODISHNATA NI ISTORIA NE POZNAVA PO GOLEMI MIZERNIZI OT TEZI KOITO SA NA VLAST DNES.
българиин

2013.11.05 | 04:03

9
тия българи в ДПС са гнусни попкръстювци така че един по малко

2013.11.05 | 04:03

8
MESTANTCHO, DOGANTCHO & PEEVSKI. OTBOR "BALGARSKI UNAZI NA MAIKA BALGARIA. SPETE BALGARI SPETE I PRODALJAVAITE DA GI PODKREPIATE.
Бисер

2013.11.05 | 04:02

7
По гнусно от ДПС са само Българи предатели , които за пари са готови да защитават техните интереси

2013.11.05 | 04:02

6
Кой знае каква далавера прави трпйната та отвличат вниманието.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини