Местан: Оставката на Бисеров не е оценка за политиката на ДПС

  • 04 ноември 2013 14:03

  • 2463
  • 7
Местан: Оставката на Бисеров не е оценка за политиката на ДПС
© Булфото

По никакъв начин ние не сме поискали оставката на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. Друг е въпросът, че при тази категоричност от негова страна, ние я приехме. Тя е факт, официализирана е. Това каза пред БНР председателят на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Той заяви, че ръководството на движението ще задейства съответна процедура за полагане на клетва на следващия в листата и допълни, че няма никаква промяна в политиката на ДПС и движението продължава да подкрепя категорично кабинета „Орешарски”.

"Вчера в ранния следобед господин Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент поиска разговор с мен и с почетния председател д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и на тази среща съобщи, обяви решението си, че напуска политиката. Това е събирателен израз, който включва всичко – че напуска Народното събрание, респективно заеманите позиции, както и подава оставка като заместник-председател на Движението за права и свободи. Господин Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент заяви, че мотивите му са лични, че не са политически, в това число нямат отношение към политиката на ДПС, както и не засягат битността му на член на ДПС. Така че аз бих искал в този акт да не съзирате пряка или дори косвена оценка от негова страна за политиката на ДПС. Честно казано, аз също бях изненадан от това решение. Съобщавайки това свое категорично решение господин Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент също така беше категоричен, че на този етап няма да сподели с нас какви точно са личните му мотиви”, каза още лидерът на ДПС.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2463 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
niki

2013.11.07 | 15:16

7
МНОГО Е ГОТИН ТОЗ ЛЮТВИ БРАТ,КАК ИСКАМ САМО ДА МУ УСЕТЯ СЕМЕН.НАТА ТЕЧНОС ИЗОДЗАДЗЕ.АЗ ПУМАШКА ПОДЛОГА
xaxa

2013.11.05 | 00:24

6
da vi e/bb.a maikiteeeeeee

2013.11.04 | 21:56

5
Aбe квo мe интepecyва тoзи плaзмoдий-тpaвecтит биcepчoв, дa мpe тoя oтпадък, щял дa oпoвecтявa peшeниятa cи, aбaл cъм гo, нe мe интepecyвa тoзи жaлък плъx
Радо

2013.11.04 | 21:56

4
Те не са искали просто любезно са го помолили както обикновено става никой не бяга държавна служба!

2013.11.04 | 21:56

3
Фанал го е рак и той си е помисил, че това е божие наказание, че е народен предател
КАКА

2013.11.04 | 21:56

2
местане .местане....бисеров не споделил с вас какви са му плановете и излязал жив от сараите,,,,,

2013.11.04 | 21:56

1
Може би най-после е проговорила българската му кръв и да е решил, че трябва да сложи край на предателството и измяната на българските си корени !!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини