НС ще наваксва парламентарен контрол с още извънредни заседания

  • 31 октомври 2013 14:56

  • 986
  • 0
НС ще наваксва парламентарен контрол с още извънредни заседания
© Булфото

Ще има още извънредни заседания, посветени на парламентарния контрол, заяви председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно преди закриването на днешното заседание, съобщава БТА.

Предвидено е в утрешния парламентарен контрол да участват министрите Иван Данов, Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва, Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по, Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна, Десислава ТерзиеваДесислава Терзиева От 2011 г. досега Десислава Терзиева е директор на дирекция „Стратегическо развитие и, Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. Общият брой на въпросите към тях е 46, а общият брой на питанията - 14, и ни трябват около 10.18 часа само за изброените до този момент министри, коментира Миков.

Преди да приключи днешният работен ден на депутатите, заместник-председателят на парламента Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, която е и председател на Временната комисия за изработване на проект на нов Изборен кодекс, представи доклада на комисията. В проекта за решение към документа е предложено парламентът да приема доклад за работата на временната комисия. Освен това комисията предоставя на парламентарните групи и на народните представители проект за нов Изборен кодекс във връзка с правото на законодателна инициатива по чл. 87 от Конституцията, добави Манолова.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
986 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини