Извънреден парламентарен контрол днес

  • 29 октомври 2013 06:49

  • 1164
  • 2
Извънреден парламентарен контрол днес
© Булфото

Депутатите ще проведат извънреден парламентарен контрол. Целта е да се разгледат отложените множество въпроси към министри от кабинета, които се натрупаха след двата вота на недоверие.

Депутатски питания са отправени към 10 министри. Те ще отговарят на общо 60 въпроса. Най-много темите, са посветени на околната среда. Министърът на екологията Иска Михайлова ще трябва да представи изпълнението на програмата за Подобряване на инфраструктурата за третиране на отпадъци. Тя трябва да обясни какво е състоянието на природен парк "Витоша" и как върви изграждането на канализация в малките селища. Министърът на здравеопазването Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския ще говори за цените на лекарствата, заплащането на медицинските дейности и стоматологичното лечение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1164 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.29 | 16:48

2
И нека тези протести доведат до ново автентично и академично начало, водено от интелекта, а не от първосигналната ни система! И да напомня- ако трябва да върнем Бойко на бял кон, не мерси!

2013.10.29 | 16:48

1
В България има проблеми, много по-дълбоки от сегашния политически елит. Основният е, че отсъства съзнанието за необходимостта от спазване на правила и ред! Какъв ми бил проблема с Бойко- с него човек можел да се "разбере" и кво като бил мутра...ми репликира "ентелигент" - такива обаче бол..... Уважаеми студенти. И вие ли не разбирате? Не бъдете маша на фурнаджииската лопата!!! Оставете хората да учат, защото това искат! Ходете в Банкя и си протестирайте. И без това сте толкова малко. Не всичко е пари, приятелю!!!

Добави коментар

Водещи новини