ВМРО се регистрира за президентските избори

  • 05 август 2011 14:57

  • 1308
  • 1
ВМРО се регистрира за президентските избори
©

19 000 подписа внесе ВМРО за регистрация в президентските избори.

Точно в 10.15 ч. днес представители на младежката организация на ВМРО в София внесоха в ЦИК документите за регистрация на партията за изборите за президент и вицепрезидент.

Българското национално движение ВМРО благодари на всички свои членове и привърженици, които направиха възможна внушителната, на фона на останалите партии, бройка подписи. По думите на Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността усилието на организациите по места в тази подписка доказва добрите стартови позиции на ВМРО за местните избори.

Готови за обявяване са повече от 10 кандидатури на партията в областни градове. До сега са обявени кандидатите за кметове на Русе – Искрен Веселинов, Враца – Валери Стаменов и Плевен – Иван Кюлджийски.

В момента текат обсъжданията за кандидат на ВМРО за вицепрезидент, след като в средата на юли беше официално обявена кандидатурата на Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността за президент.

Засега Каракачанов единствено споделя, че кандидатът за вицепрезидент ще бъде „много интересна личност”, която ще бъде обявена в началото на септември.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1308 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.08.08 | 08:39

1
Ако наистина Плевнелиев е кандидатът на Герб от него по-добър няма да намерят ,защото няма ,колкото и флашки и оплювания да направят човекът се доказа по безспорен начин и то само за 2 години,докато червено-синята мъгла за 20 г. не можа да намери из "интелектуалният" си потенциал ни един който да го запомним с нещо добро направил за България освен да крадат.

Добави коментар

Водещи новини