НС ще заседава извънредно

  • 29 октомври 2013 07:17

  • 1451
  • 4
НС ще заседава извънредно
©

За втори път този месец депутатите ще работят извънредно. Поради големия брой натрупали се въпроси към министрите от кабинета, днешният пленарен ден ще бъде посветен изцяло на парламентарен контрол.

Заседанието започва в 10.00 часа и трябва да продължи до 16.00 часа. На депутатски питания ще отговарят 10 министри. Най-много въпроси – 13, са отправени към министъра на околната среда и водите Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност.

В парламентарния контрол ще участват и министърът на здравеопазването Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския, министърът на културата Петър СтояновичПетър Стоянович Петър Стоянович е роден на 25 юни 1967 г. в София. Правнук е на Иван Стоянович-Аджелето,, министърът на младежта и спорта Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта, финансовият министър Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас, министърът на инвестиционното проектиране Иван Данов, външният министър Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, социалният министър Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва, земеделският министър Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по, министърът на образованието и науката Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна. Поради отсъствие от страната, в заседанието за парламентарен контрол не могат да участват министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, министърът на отбраната Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен,министърът на икономиката и енергетиката Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, и министърът на регионалното развитие Десислава ТерзиеваДесислава Терзиева От 2011 г. досега Десислава Терзиева е директор на дирекция „Стратегическо развитие и.

Последвайте канала на

1451 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.10.29 | 15:27

4
В България има проблеми, много по-дълбоки от сегашния политически елит. Основният е, че отсъства съзнанието за необходимостта от спазване на правила и ред! Какъв ми бил проблема с Бойко- с него човек можел да се "разбере" и кво като бил мутра...ми репликира "ентелигент" - такива обаче бол..... Уважаеми студенти. И вие ли не разбирате? Не бъдете маша на фурнаджииската лопата!!! Оставете хората да учат, защото това искат! Ходете в Банкя и си протестирайте. И без това сте толкова малко. Не всичко е пари, приятелю!!!

2013.10.29 | 15:27

3
И нека тези протести доведат до ново автентично и академично начало, водено от интелекта, а не от първосигналната ни система! И да напомня- ако трябва да върнем Бойко на бял кон, не мерси!

2013.10.29 | 15:26

2
ОСТАВКА , МЪРШИ !!! ТОВА Е ЕДИНСТВЕННИЯ ВЪПРОС, КОЙТО ТРЯБВА ДА РЕШИТЕ !!!

2013.10.29 | 15:17

1
za men lichno tia sa narodni prestapnici ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини