ДСБ: Кметът на Пловдив може да бъде жертван заради интереса на ГЕРБ

  • 24 октомври 2013 18:36

  • 1487
  • 1
ДСБ: Кметът на Пловдив може да бъде жертван заради интереса на ГЕРБ
©

Оставката на кмета на Пловдив е напълно реална от правна гледна точка, стига той да я депозира. Това каза пред журналисти в пресклуба на БТА в Пловдив лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.  Колкото до оставката на Общинския съвет, според него и това е възможно "стига съветниците да имат куража да вземат решението и да се разпуснат".

На въпрос дали Тотев ще остане като кмет след случая със записите, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и отговори: "Доколкото познавам и човека, и партията - това не е решение, което ще вземе той, а партията." Според Кънев е напълно реално Иван Тотев да бъде жертван заради интереса на ГЕРБ, защото "явно вече не носи позитиви".

След гласуването на т. нар. Мораториум за земеделските земи в НС ние няма да имаме никакви контакти с ГЕРБ, нямаме право да имаме какъвто и да е ангажимент към тази партия, коментира лидерът на ДСБ. Според него "използването на подобни тактически и популистки ходове, които да поставят под въпрос отношението между България и ЕС в името на дребнави политически интереси, е недопустимо". Кънев заяви, че ДСБ и ГЕРБ нямат общ път занапред. Той определи решението като "изключително манипулативна и долна кампания, която цели да изпере имиджа на "Атака" и ДПС". Няма никакъв патриотичен заряд и никакъв правен ефект в тези действия, за да бъдат те оправдани, смята синият лидер. С това, даваме допълнително оръжие на чуждите популисти да поставят въпроси пред техните парламенти, които увреждат интереса на българските граждани, на българските пазари, на българските студенти, които са срещу имиджа на България, коментира още Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, цитиран от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1487 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.10.27 | 03:56

1
Раданчо , факта , че никой не коментира в сайта е показателен !! Ти си безличен като мишка и не заслужаваш да ти се обръща внимание !!! Както и целия реаниматорски блок !!!

Добави коментар

Водещи новини