Славчо Атанасов: Тотев е нагъл и арогантен

  • 23 октомври 2013 09:20

  • 2078
  • 2
Славчо Атанасов: Тотев е нагъл и арогантен
© Булфото

Кметът Иван Тотев няма да подаде оставка. Той ми е бил подчинен и го познавам добре. Тотев е изключително нагъл и арогантен. Той съсипва и поругава най-свещената институция  в България, а именно местната власт.

Това обяви пред камерите на ТВ7 бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов. Той коментира скандалните записи с нареждания от страна на Иван Тотев. Прокуратурата се е самосезирала и трябва да вземе решение по този въпрос. В разговора взеха участие и други общински съветници, които също бяха на мнение, че Тотев е дискридитирал Пловдив и институциите. Те настояха ГЕРБ да поемат отговорност за станалото и да свалят доверието си от кмета.

По телефона участие взе и областният управител на Пловдив Венцислав Каймаканов. От всичко това страдат пловдивчани. Кметът е избран, за да работи за града и хората, а не да прави саботажи. С тези си действия той не помага на жителите на Пловдив. Хората трябва да се замислят какво се случва с техните интереси и пари. Аз не членувам в никоя партия и реакция срещу Тотев не мога да имам. Реакцията трябва да дойде от обществото. Тотев трябва да даде обяснение на пловдивчани, завърши Каймаканов.

В студиото на „Гореща точка“ отношение по темата взе и депутатката от ДПС Петя Раева. Тя разказа своето виждане как е бил избран Иван Тотев за кмет. Изборите се спечелиха от Тотев вътре в Секционните избирателни комисии. Те не се спечелиха от гласуването и желанието на хората. Кметът, колкото и да е арогантен и недостоен, може да постъпи поне веднъж честно и да се оттегли сам. Разчитаме на един морален акт от негова страна. Обществото не трябва да проявява търпимост към такива случаи, обясни Раева.

Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва също изказа мнение по темата. Иван Тотев ляга и става със страха от мен. Когато нашата телевизия го разследваше, лично Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се застъпваха за него, което говори достатъчно. Те сложиха политически чадър над него. Тотев е пример за кмет, избран по „Костинбродската система“. „България без цензура“ ще сезира Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в по този случай, категоричен беше Бареков. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2078 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
пловдив

2013.10.28 | 20:04

2
славчо тоя тип гробарския тотев с изкривения психо поглед не може да ти се хване на малкия пръст панаира тепърва му предстои

2013.10.28 | 20:03

1
славчо ТИ СИ МРЪСЕН комунист

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини