Манолова: ГЕРБ станаха "Граждани за докопване до властта"

  • 23 октомври 2013 09:09

  • 1828
  • 3
Манолова: ГЕРБ станаха "Граждани за докопване до властта"
©

Решението за мораториум върху продажбата на земя на чужденци е изцяло политическо и няма да има правни последствия. Задачата е възложена на Министерски съвет, но правителството не може да наложи такъв мораториум. Най-лошото, което може да се случи на България е да получи финансово наказание от страна на Европейската комисия и то след съдебно дело.

Това заяви в студиото на „Гореща точка“ по ТВ7 Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Вчера дебатите бяха много шум за нищо. Това решение няма да доведе до никакви правни последствия. Колегите от БСП, които гласуваха „за“ мораториума не са юристи. Това обяснява техния вот. „Атака“ отдавна са заявили своите антиевропейски виждания за развитието на България. Изненадата вчера е гласуването на депутатите от ГЕРБ. Те в момента са във властова абстиненция. ГЕРБ имат неимоверно желание да свалят законно избраното правителство и да се върнат на власт, категорична беше Манолова. Няма да коментирам,  кой и защо от БСП е гласувал „за“ мораториума. Колегите се подадоха на бликащия популизъм при дебатите. Питайте самите колеги, защо са гласували така. ГЕРБ се прегърнаха публично с „Атака“ и се отказаха от европейските идеали, които уж защитават. Единствената им цел е да се върнат на власт. ГЕРБ според мен вече означава „Граждани за докопване до властта“. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на няма какво да обяснява в Европа, защото той беше в пленарна зала и гласува „против“ мораториума. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябва да обяснява, защо неговата партия потъпка европейските правила и норми, каза още Манолова.

Зам.-председателят на парламента говори и за новия Изборен кодекс. Изборният закон е готов. Той е написан точно срещу такива случаи като Иван Тотев и неговите нареждания в Пловдив. Мисля, че няма спор, че Тотев беше избран с измама. Когато един човек е избран с измама, той управлява с измама. ГЕРБ искат по всякакъв начин властта и предсрочни избори. Това личи от думите на Тотев. Според мен президента също участва в този план. Целта е изборите отново да бъдат фалшифицирани. Тези хора няма да се спрат пред нищо, само и само да се докопат отново до властта. Те застрашиха европейското бъдеще на България и са готови да зачеркнат интересите на хората, завърши Манолова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1828 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.20 | 18:37

3
a vashta partia kakvo napravi i nai veche ti donosnici i vie se borixte za vlasta to si lichi che xorata negoduvat a vie si pravite kakvoto si iskate
tazi kokoshka ...

2015.02.20 | 18:37

2
tazi kokoshka govori tochno za VLASTA i ima NAGLOSTA DA SE POJAVIAVA PO TV -po tazi tema ! EGATI I UPRAVLIAVASHTITE !!!!!! OSTAVKA , NAGLI I DONOSNICI .... VAN OT NARODNOTO SABRANIE ! , TO E NA NARODA !!!!!!
123

2015.02.20 | 18:37

1
И ТОЧНО МАЯ МАНОЛОВА ДА ГОВОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН,ТЯ,КОЯТО,КАТО ДОНОСНИК В ПРЕДИЗБОРНИЯ ДЕН ДОНЕСЕ ЛЪЖЛИВИЯ СИГНАЛ,НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ДОКЪДЕ СТИГА НАГЛОСТА НА ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини