Лечков убеден за третия кметски мандат

  • 13 август 2011 16:24

  • 1135
  • 2
Лечков убеден за третия кметски мандат
© Булфото

Кметът на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. смята, че в бъдещия Общински съвет в града от управляващата партия ще има поне 22 общински съветници.

Той се кандидатира за трети мандат като независим, но е подкрепен от ГЕРБ.

„Сам се издигам, независим съм и партиите решават дали ще ме подкрепят”, каза пред Радио „Фокус” – Сливен Лечков.

Той заяви твърдата си убеденост, че ще спечели изборите и върви към трети мандат.

Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. допълни, че месец преди задължителния отпуск преди изборите ще обяви какво е свършил той и общинската администрация през предходните два мандата.

Прогнозата му за присъствието на социалистите в местния парламент бе за максимум пет души, а за останалите политически партии не даде прогноза, тъй като според него те не са сериозни опоненти.

Лечков добави, че от две години в града се води предизборна кампания, от която губят всички сливналии.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1135 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
не ме пзнаваш

2011.09.10 | 23:26

2
Лечков никога няма да е независим.Дори и да спечели трети мандат далаверите с Радстин Русев,ще са като син камьк на шията му и няма да му позволи да си изправи главата.Вторият мандат на лечков беше купен с парите на Русев,сега сьщия Русев "подкрепя" една друга гад Иван Славов,ако сме нрмална дьржава и тримата щяха да са в затвора ,а не да им гледаме наглите мутри
1

2011.09.10 | 23:26

1
ПОСРАН КМЕТ. Колко са дълговете на ОФК"Сливен". Защо БФС не спря картотеките на ОФК Сливен, въпреки, че само към държавата дължи 500 000лв. Нали си "европеец" бе КАКАДУ. Защо БФС НЕ ТИ СПРЯ КАРТОТЕКИТЕ, бе ПОСРАНИЯ. Развяваш си ПОСРАНИТЕ ГАЩИ и викаш КАКЪВ СЪМ ГЕРОЙ. ПЛЮЯ НА ТЕБ С ПОГНУСА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини