Бареков поиска оставката на Кристалина Георгиева

  • 13 октомври 2013 17:13

  • 8417
  • 97
Бареков поиска оставката на Кристалина Георгиева
© Булфото

Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование незабавно да си подаде оставка като еврокомисар, поиска Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Тя не помогна с нищо в драмата с бежанците от Сирия. Дойде само за да си направи пиар, а нелепото й изказване, че бежанската вълна ще ни реши демографския проблем, е цинично и нагло. Това е една голяма глупост, която противопостави още повече българи срещу сирийци, обяви журналистът.

Той уточни, че иска оставката като европейски гражданин и като българин, който си плаща лептата за членството на България в ЕС. Искането му е от името на цялата общественост, която подкрепя вижданията му за обществения живот и политиката в България. Бареков настоя също президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното да спре да се страхува от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и да свика Консултативния съвет по национална сигурност. Именно в Съвета трябва да се изработи стратегията за изход от кризата с бежанците, категоричен е той.

Бареков реагира след покана от жители на столичния кв. „Овча купел“ да види на място как се живее като на война по мирно време. Хората там не смеят да замръкнат навън, заради групите просещи и крадящи гладни сирийци, настанени в бежанския блок. Ходя със секира по улиците вечер, призна Златко Стоев, който на няколко пъти заварва в двора и къщата си чужденци, които го грабят. Масово се продават апартаменти в квартала, вече никой не иска да живее тук, страхуват се съседите, разказа и общинският съветник от ВМРО Ангел Джамбазки. Само преди вечер група бежанци атакували жени на автобусната спирка, искайки им пари. Те масово не плащат в магазините и кварталните кръчми, затова собствениците им ги затварят панически.

Проблемът не е нито в жителите на „Овча купел“, нито в жителите на Харманли, нито в тези несретници бежанците. Проблемът е в абсолютно неадекватното поведение на българските политици. Още преди година те трябваше да реагират, а изказването на Плевнелиев, че страната ни не е подготвена за тази криза, както и наглите изказвания на бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г са абсолютно недопустими, коментира Бареков. Изпълнява се политическа поръчка за дестабилизиране на страната и то от собствените ни политици, категоричен е той.

Последвайте канала на

8417 97

Свързани новини

Коментари 97

Добави коментар
манев

2013.10.19 | 20:55

97
Поредния дрисльо.

2013.10.19 | 20:54

96
уууууууу пумияр

2013.10.15 | 19:16

95
МРЪСНА ЛАЙ.НЯНА ГЕРБЕРАСТКА СВОЛАЧ ИДЕТЕ ДА КАЖЕТЕ НА БАРЕКОВ В ОЧИТЕ КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА ГЯУРИ МАН.ГАЛСКИ ! ДОКАТО СИПЕТЕ ЛАЙНА ПО ФОРУМИТЕ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ НА БАРЕКОВ ВЪРВИ В ПЪЛНА СИЛА В ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗНАСИЛЕН КАКТО БЕШЕ ИЗНАСИЛЕН СИКАДЖИЯТА ТИКВА ОТ БАРЕКОВ И ВОЛЕН МУХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ
Бареков Измикяров Лаиняров

2013.10.15 | 19:12

94
ми лаино съм си ама и то какво само как ухая

2013.10.15 | 19:12

93
ХАХАХА :D !!!!! ПЛАТЕНИТЕ ГЕРБЕРИ И УЗУРПИРАНИТЕ ОТ ТЯХ ИДИОТИ НЕ СПИРАТ ДА РЪСЯТ ПОМИЯ ПО БАРЕКОВ И СИДЕРОВ !!!!!!! АМА ЕФЕКТА ОТ ГЛУПОСТИТЕ ВИ СТАВА ВСЕ ПО-МАЛЪК, НАЛИ ГЕРБЕРАСТИ ?!?! ИНАЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ НОВ ПРЕЗИДЕНТ И ПОСЛЕ ДА ПАДНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ - ГЕРБ-БСП-ДПС !!!! А СЛЕД ТОВА АТАКА И ПАРТИЯТА НА БАРЕКОВ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ И ЩЕ ВЪЗРОДЯТ БЪЛГАРИЯ, ЗА НЕЩАСТИЕ НА ТУРКОФИЛСКИТЕ ГЕРБЕРИ !!!!!!
do 104

2013.10.15 | 00:02

91
Lybke v psixiatriata davat li pici ako ne batko barekov ce donese.xa xa xa
За Карлуково си

2013.10.14 | 14:31

86
Да не дава Господ ! Може към тях да се присъедини и Йоло Денев. Тогава ще процъфтим !

2013.10.15 | 00:04

92
Виц: Защо електората на 'АТАКА'' не могат да изкарат шофиорките курсове за категория ''C'' ''D'' и ''E'' ?Защото за тези категории има психо тестове!!!

2013.10.15 | 00:02

90
Каква "драма" бе?! - Някакви си 2-3 хил човека, минат-заминат. Да не са само тука - навсякъде в Европа има и по много повече даже. Драма е, че някой им се чувства длъжен за нещо - да им дадат право да работят просто и да ги пуснат да си живеят. Не са българи - нямат право на помощи. В България безработицата е огромна, никой няма да ги наеме и като резултат - те просто ще си тръгнат, да не са тъпи?!

2013.10.14 | 20:52

89
Вижте само кой ни управлява - гей комунист, агент от ДС турчин и психичноболен чалмосан неуравновесен шизиоид! И ги рекламира с позьорство и простотия журналист -лайняр! По-лоша комбинация никога не е имало в най-новата история на България!Вън червените боклуци , агентите от ДС и чалмосаните "националисти" от Батака от властта! Те са там само за да крадат - това вече всички го видяхме!
onq s konq

2013.10.14 | 10:41

85
Няма лошо да си има раэни желания тоя Бареков,но първо трябва да си хване элатната рибка.А то така иэглежда леко налудничав,но пък съвсем луд е тоя който му дава трибуна!

2013.10.14 | 20:05

88
познахта по тая буква э абе ти друга работа нямаш ли а си седнал по цял ден да плюеш по тез дето нетрябва да не си и ти някой шизо като ония крум юсеински ?
ДО БАРЕКОВ

2013.10.14 | 20:05

87
КОЙ СИ ТИ БЕ ЛАЙНАР, ДА ИСКАШ ОСТАВКАТА НА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА ? КОЙ СИ ТИ КАПУТ ДОЛЕН ? КОЙ СИ ТИ БЕ ПОДЛОГА НА ПЕЕВСКИ ? КОЙ СИ ТИ БЕ ИЗМЕКЯР НА ОЛИГАРСИТЕ ? АЙ СИКТИР БЕ ПОМИЯР !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини