Валери Симеонов иска да затворим границата с Турция

  • 08 октомври 2013 12:24

  • 3073
  • 5
Валери Симеонов иска да затворим границата с Турция
© Булфото

Подкрепям да бъде затворена българо-турската граница. Граница обаче няма. Нашата граница по-скоро съответства на такава между две европейски държави, а не като граница на ЕС. Това каза на пресконференция председателят на НФСБ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

„Трябва да се върнат телените заграждения, спешно възстановяване на гранични войски на южната ни граница, и това ще възпрепятства този нежелан поток. Тези, които не са сирийци, трябва да бъдат връщани. НФСБ е за спешно разселване на бежанците от нашата територия в другите европейски държави. Тези, които изявиха желание да са в коалиция със Сирия, трябва да поемат отговорността си. Трябва да има и определяне на статута на бежанец, защото какъв бежанец е младеж на 22 години”, каза Симеонов.

Той посочи, че нямаме и външна политика, която да попречи на Турция да ни прехвърля бежанците си. Напрежението с бежанците ескалира, не само във Велинградско, ами и в София. Правителството трябва да вземе спешни мерки за справяне с кризата и да ги приложи незабавно, добави Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Акад. проф.д-р Григор Велев, председател на „Целокупна България”, заяви: „Една реакция на България на кризата със сирийците, е да се затворят границите, както го направи Костов за тези от Косово. Сега нашата граница е разграден двор. Ние не сме в състояние да се справим с този проблем.

Бежанците от Сирия са само 72%, а останалите са от други държави без криза. Имам всички основания да смятам, че Турция ни задръства организирано с тези бежанци, каза Велев.

Последвайте канала на

3073 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
do laynoyada Valeri Simeonov

2013.10.09 | 20:49

5
Tozi Simeonov e ot nay-radikalnite,dori po-radikalen i ot MIT i Mosad
do radikalnya nenormalnik Valeri Simeonov

2013.10.09 | 20:48

4
Валери рано или късно ще се наядеш,надявам се предоволно с лайната,които изсра в медиите си.Между другото,нека ти кажа,че си заплаха за европейската сигурност не по-малко от Мосад и МИТ.
n1

2013.10.09 | 20:48

3
ot VALERI SIMEONOV se ochakvat oste mnogo takiva prostasini.Toy e zaplaha za natsionalnata sigurnost
didski

2013.10.09 | 16:05

1
видяхме ги господата толеранти до къде ни докараха 23 години заличиха ни нацията за това трябват радикални мерки ако ще и от цру е да валери напално го подкрепям и вярвам в него

2013.10.09 | 20:48

2
Този плъх много добре знае , че няма да я затворят ,просто се опитва да си изгради имидж на патриот но всъщност е жалък и долен лъжец ,мошенник и олигарх !!!

Добави коментар

Водещи новини