ДСБ: Сътрудничеството с "Атака" унищожава БСП и Станишев

  • 07 октомври 2013 12:42

  • 1710
  • 7
ДСБ: Сътрудничеството с "Атака" унищожава БСП и Станишев
©

Действията на ГЕРБ като опозиция са много ефикасни в разкриването на пряката подкрепа на "Атака" за правителството, но в нищо друго.

Това е оценката на ДСБ за поведението на бившите управляващи в парламента. По думите на председателя на "тъмносините" Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, цитиран от БТА, това е станало видимо и в Европа, и вероятно, е една от целите. При разговори миналата седмица представител на Европейския парламент е изразил мнение пред делегацията на ДСБ /член на ЕНП/, че независимо от всичко, сътрудничеството с "Атака" унищожава авторитета на БСП и на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на всеки ден, разкри Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, евродепутат. Учуден съм от цинизма на представител на БСП, който признава, че са зависими от националистите, защото така е решил българският избирател, добави той. И поясни, че навсякъде в Европа партии от типа на "Атака" са поставени в задължителна изолация и доскоро е нямало социалистическа формация, която да не го е направила.

ДСБ ще разговаря с останалите партньори от Реформаторския блок за създаване на политически клубове на българите, живеещи в държавите от ЕС . Идеята е на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, който се е срещнал с млади наши съграждани при визитата си в Брюксел. От дясната партия са категорични, че у нас има трайна социална и демографска криза, в която финансовата и парламентарната са само видими последици. ДСБ се е амбицирала да излезе от образа на партия в големите български градове и да влезе във всички населени места и етнически групи, съобщиха още от ръководството.

От "тъмносинята" централа се обявиха против промените в закона за обществените поръчки, обяви Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Те ще пазят българската мафия от Европа. Поправките, според него, нямат нищо общо с предизборните обещания на социалистите и с проекта на вицепремиера Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София.. На първо място ще обслужат обръчите от фирми, най-вече на регионално и местно ниво, обясни Кънев. И добави, че там, където на едно място има пари, медии и политика и нелегитимни връзки между пари и медии, може да се говори за олигархия.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1710 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Забранено за тролове

2015.04.02 | 22:14

7
Медиите малко осведомяват хората за родословното дърво на политиците . На този май му викаха “Конфито"

2015.04.02 | 22:14

6
Абе този кой го пита че се обажда от политическото бунище.Това са най големите национални предатели начело с Иван Костов! И не съд за тях ами смърт!

2015.04.02 | 22:14

5
Действията на Пърдян Кунев са много ефикасни в това да му се смеят хората, но в нищо друго! Син комунист!

2015.04.02 | 22:14

4
ПЪРДЯН КУНЕВ НАКРАЯ ОТКРИТО СЕ ЗАГРИЖИ ЗА БСП И СТАНИШЕВ!
Симпатизант на ГЕРБ

2015.04.02 | 22:13

3
Тези внушения кой ти си направи -- Гаргамел и Гнома вероятно !!!! Те са също на политическото бунище и то завинаги !!!!!
БОЗДУГАН

2015.04.02 | 22:13

2
Който се е докоснал до прокажените от Атака задължително отива заедно със тях на политическото бунище !!! Такъв е и случаят с БСП--за да се направи на мъж, Станишко разплака майката на 120 год. баба !! Той е на принципа : След мен и потоп !!!!!
прочел

2015.04.02 | 22:13

1
А вие, куп стари муцуни, с неясно бъдеще и интереси, както и бъдеща евентуална патерица на доносник БУДА-защо все на чужд гроб плачете?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини