Димчо Михалевски от БСП: И ние имаме вина за безумията в парламента

  • 03 октомври 2013 08:14

  • 1354
  • 2
Димчо Михалевски от БСП: И ние имаме вина за безумията в парламента
©

Антисистемната игра срещу парламентаризма, която наблюдаваме в момента, е много опасна. Тя трябва да бъде прекратена. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Димчо Михалевски.

По думите му, безумията в парламента са дъното, което сме достигнали. "Не само ГЕРБ са виновни за това. БСП дори може би има по-голяма отговорност. БСП трябва да се реформира много дълбоко. Ако те не бъдат направени, хоризонтът пред БСП няма да бъде дълъг", посочи Михалевски. Според него в левицата не се работи прозрачно.

Попитан "кой полива стайното цвете "Атака", Михалевски посочи, че конфигурацията в парламента е определена от българския народ на избори.

Той коментира и спорното назначение в Министерството на инвестиционното проектиране. "Джейхан Ибрямов не отговаря като експертиза на поста. Има неща, които не са толкова в амплоато му, макар че той има доста организационни качества. Не бих му сложил етикета "калинка". Много скоро ще се разбере дали може да се справи с този пост", каза социалистът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1354 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123

2013.10.03 | 14:36

2
БЪЛГАРИЯ ОТИВА КЪМ КАТАСТРОФА.ЕКСПЕРТНО ПРВИТЕЛСТВО,ЗАБРАВИ.ТОВА СА НАЙ ОБИКНОВЕННИ КРАДЦИ.
ДО МИХАЛЕВСКИ

2013.10.03 | 14:36

1
ИДИОТИ ! НАКРАТКО ИЗРОДИ ! ДОКОГА ЛИ ЩЕ ВИ ТЪРПИМ ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКИВА ?ОСТАВКА СЕГА , А НЕ НЯКОЙ ДЕН !

Добави коментар

Водещи новини