Стоян Александров: Предсрочните избори са изходът

  • 28 септември 2013 12:00

  • 2003
  • 4
Стоян Александров: Предсрочните избори са изходът
© булфото

Единственият изход от сегашна ситуация е предсрочен вот, заяви по ТВ7 Стоян Александров.

Запитан кое би накарало правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да подаде оставка, Александров отговори: „Ако аз бях на негово място, със сигурност щях да подам оставка. А какво мисли той, не знам“. „Познавайки го добре, учудвам се, че устоява досега. Но вероятно си има и причини. Делегирали са му доверие. Друго е, ако постигнат добри успехи. Но в тази ситуация…“, допълни финансовият министър в правителството на любин беров (1992-1994 г. ).

Сегашният парламент реално зависи от един човек – от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. И колко време трябва да мине, че да се разбере, че най-важният фактор е той. Трябва ли всички радиа, телевизии, медии трябва ли да доказват, че парламентът е зависим от „Атака“? То е повече от очевадно, Александров.Според него в сегашната политическа ситуация Реформаторският блок още не е подготвен за сериозно присъствие в парламента.

Запитан кое би накарало правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да подаде оставка, Александров отговори: „Ако аз бях на негово място, със сигурност щях да подам оставка. А какво мисли той, не знам“.

„Познавайки го добре, учудвам се, че устоява досега. Но вероятно си има и причини. Делегирали са му доверие. Друго е, ако постигнат добри успехи. Но в тази ситуация…“, допълни финансистът.

Александров коментира и позицията на президента (2002-2012 г) Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в, който иска реформи в ръководството на БСП. „Аз го смятам за много далновиден политик. Той загуби позицията си от Станишев и вероятно има много идеи за промяна. И при най-негативна ситуация Станишев ще си вкара 20-30 души в парламента. Не толкова той е обединител, колкото другите имат интереси. Те са вечните депутати“, коментира Стоян Александров

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2003 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.09.29 | 17:11

4
"А какво мисли той, не знам“. АМИ ТОЙ НЕ МИСЛИ ЩОТО Е НАЙ-ЛЕСНО. ОРЕШАРСКИ Е ГЬОНСУРАТ И САМОВЛЮБЕН

2013.09.29 | 16:26

2
Трябва да има предсрочни избори, но не трябва да се допускат до властта тези, които се готвят ПАК да я вземат! Не трябва да се допускат управлявалите 20 години продажници да продължават да безчинстват!

2013.09.29 | 16:26

3
АЗ КАЗВАМ ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕШНИЦИ!

2013.09.29 | 13:20

1
Tazi novina e 2-3 reda,no avtorat-Valeri Zaicev e povtoril edno i sashto nqkolko pati i...eto ti,edna stranica...ne se sluchva za parvi pat...zaglavieto se povtarq,povtarq...i golqma novina...

Добави коментар

Водещи новини