Румен Петков: БСП бе неадекватна

  • 28 септември 2013 10:28

  • 2964
  • 5
Румен Петков: БСП бе неадекватна
©

БСП се държа неадекватно, каза Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в по БНТ.

Министърът на вътрешните работи в правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на коментира ситуацията с вота на недоверие в Народното събрание. Той отправи критики към своята политическа формация заради липсата на оценка на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. питам за състава на кабинета, как участва мандатоносителят, каква е цената на подкрепата на „Атака”, за генезиса на кадровите решения - няма отговор. Има една поредица от грешки, една поредица от нерешени кадрови недоразумения и няма отговор. Липсата на яснота е най-лошото нещо в политиката и това мотивира убеждението за задкулисие, взимане на решения на тъмно. Неяснотата е част от мотивацията на улицата”, заяви още той.

Петков определи министър-председателя като човек с изключително силни експертни качества, морал и ясна отговорност. По думите му кабинетът има много силни фигури в лицето на министри като Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по, Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на и Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен. В същото време обаче определи министъра на регионалното развитие като „недоразумение”, „вредна за институцията, правителството и държавата” и продукт на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2964 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
krokodil

2013.09.29 | 14:06

5
Румбата поне в едно нещо е прав - за регионалното недоразумение.

2013.09.29 | 14:06

4
СТАНИШЕВ Е МИНАЛО.

2013.09.29 | 12:57

3
Тиквата и минало не е. Той е тиква.
червени медии

2013.09.29 | 12:57

2
офгнус, актулайно, новини гюбре

2013.09.29 | 12:23

1
Румба, с агент Гоце никога няма да докопате властта. Не се напъвай.

Добави коментар

Водещи новини