Райдовски: Няма държава без разузнаване

  • 26 септември 2013 17:49

  • 1566
  • 2
Райдовски: Няма държава без разузнаване
©

В цялото предложение на БСП за промени в Закона в досиетата има един много комедиен момент. БСП гласува най-ретроградния закон до този момент за разузнаването. Старият закон за специалните служби бе един по-човешки. Няма държава без разузнаване, колкото по-силна е една демокрация толкова по-силно е разузнаването. Това заяви Красимир Райдовски, ексразузнавач в предаването "Лице в лице".

Отпадането на параграф 12 не е домислено, защото хората, който са чужденци и помагат на нашето разузнаване са в опасност. В чужбина режат глави и не си поплюват. С нашата идиотия застрашаваме живота на хората, заяви още той.

При случая с 6-те български сестри в Либия е била изпратена информация още в началото, но на тази информацията не е било обърнато внимание. На базата на тази информация правителството е можело да вземе мерки и да прибере българските медицински работници, каза още той.

По думите му навсякъде има помияри и затова не трябва да се слагат всички по общ знаменател.

Последвайте канала на

1566 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.03 | 12:20

2
НЯМА РАЗУЗНАВАНЕ В КОЕТО ПЪЛНЕЩИ ПАМПЕРСИТЕ СТАРЦИ ДА ДАВАТ АКЪЛ. НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА ГИ ПЕНСИОНИРАТ И ПОСЛЕ НЕ ИМ ДАВАТ ДА СИ ОТВОРЯТ УСТАТА, КАМО ЛИ ДА ПЛЯМПАТ ПО МЕДИИТЕ. В БЪЛГАРИЯ БИВШИТЕ ЧЕНГЕТА СЕ ПРАВЯТ НА МЕНТОРИ, БИЗНЕСМЕНИ И ПОЛИТИЦИ И ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ЗЛЕ.
rossen4i4o

2013.09.27 | 08:43

1
то се знае кой личности трябва да се скрият зад ;закона; и те нямат нищо общо с разузнаването ,но пак изтекоха 20тина милиона , а е лесно като друг бъхти за 300 левчета

Добави коментар

Водещи новини