Местан: ГЕРБ да изживее опиянението си от подвига

  • 26 септември 2013 09:23

  • 2691
  • 5
Местан: ГЕРБ да изживее опиянението си от подвига
©

Днешното провалено заседание ще бъде триумф на Бойко Борисов. Трябва думата "култура" да се поставя в кавички. Аз ще намеря основание за дебати, където да разясним защо се предлага създаването на специализираното Министерство на инвестиционото проектиране. Това каза лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от кулоарите на Народното събрание, предаде репортер на novini.bg.

Надявам се, когато герберите изживеят опиянението си от поредния подвиг, да се сетят, че българското общество няма да подкрепя деструктивно поведение и да се върнат в пленарната зала, коментира Местан.

„Борисов е тръгнал към втория свой величествен подвиг след вчерашната голяма победа, която постигна. Днес ще постигне нов връх в политическата си кариера”. Това каза в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

„Второ провалено заседание вече не може да се отчита като политическа победа. За днешното им поведение по-подходящият израз ще бъде „величествен политически подвиг на г-н Бойко Борисов”. Това е своеобразен триумф на неговата опозиционна култура”, допълни още Местан.

Той заяви, че ще внесе предложение за дебати по темата защо е създадено Министерството на инвестиционното проектиране.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2691 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.09.29 | 20:00

4
Истината е, че като няма заседание ДПС и БСП не могат да пуснат пропагандната машина. Това им е болката. Иначе щяха пак да кажат, че са дали социални помощи. Това е като краставицата на Мирча Кришан. Каквото и да ги питат те казват за социалните помощи.
Майка му

2013.09.29 | 20:00

3
Наистина Местан се държи като Премиер! Вече се видя какво "мнозинство" има настоящият парламент- изключително зависимо от Атака и от лудият им вожд. А нещо за управляващата култура да каже г-н Ерудит Местан,нека си спомни какво говореше коалиционният му партньор на опозицията: "Здравейте циркаджии!!!"

2013.09.29 | 20:00

2
МАЯ И МЕСТАН НЕ МОГАТ ДА ПОВЯРВАТ ЧЕ БОЙКО ГИ ИЗПАРЗАЛЯ!!!!!!!!!!!!!!!
Иванинска

2013.09.29 | 20:00

1
червените бабички и кретенясали слоеве от населението ни докараха турски оправници. Браво господа добре сме го оплескали! Всеки народ си заслувава водачите и явно нашия вече се състои само от откачени бабички, дегенерати и циганизирани, малоуми и спиртосани животни. Нека сега гладни комуноиди и турчор ви грабят! НЕКА! Кво сам си сториш и дявола не може да ти стори. МАЛОУМНИЦИ!

2013.10.01 | 16:32

5
ТИКВАТА Борисов пак се изсра на метеното !Останалите гербаджии прости ближат ли , ближат ! Нацепени тиквеници !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини