Миков: Вотът на недоверие няма да успее

  • 25 септември 2013 08:13

  • 1252
  • 2
Миков: Вотът на недоверие няма да успее
©

Вотът на недоверие на кабинета „Орешарски” е несъстоятелно мотивиран и няма да успее. Правителството постигна много и може би необичайната обстановка, в която работи го мобилизира. Ако продължи да работи със същото темпо, хората скоро ще усетят и по джоба си резултатите от общите ни усилия да облекчим живота им. Това коментира пред БТА председателят на парламента Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

„Убеден съм, че вотът на недоверие няма да успее. Мотивите са несъстоятелни. ГЕРБ ще се опитат да търсят отговорност в парламента за нещо, което е перспектива на политика, която е изключително необходима за България”, заяви той.

„Правителството постигна много и може би необичайната обстановка, в която работи, а тя е меко казана необичайна, го мобилизира. Доста неща се свършиха от старта на 42-рото Народно събрание в областта на законодателството и парламентарния контрол - в социалната сфера, в законодателството, довело до понижаване на цената на електроенергията, до увеличаване на детските надбавки, премахване на данък „Колиба” и вечния обвиняем”, твърди Миков.

„Вот на недоверие се внася за търсене на политическа отговорност за реализирана политика, а новосъздаденото Министерство на инвестиционното проектиране тепърва се създава. Опозицията направи стъпка „накриво” като избра точно тази тема”, каза още той.

„Чудесно е, че ГЕРБ намира мястото си парламента. Дано да е искрено това завръщане, а не от една страна да стоят в Парламента, а от друга - да подтикват напрежението по улиците на София. ГЕРБ може да изгради един сериозен образ на дясна политическа формация в българския парламент, да артикулира параметрите на дясната политика, която е алтернатива на сегашната”, коментира завръщането на депутатите на ГЕРБ в парламентарните комисии Миков.

Последвайте канала на

1252 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Атанас Кисьов

2013.09.25 | 17:21

2
Г-н Миков това за Вота и малките деца знаят че Няма да Мине но не Подценявайте Борисов Той Мисли два Хода пред Вас След Неговите Ходове Върви Улицата вървят Протестите а Идва и Зимата В тази Посока насочете Вашето Внимание Вашите Стратези да не Спят а да Генерират Идеи в Полза на Обществото иначе нищо добро не ни Чака....
АНТИКОМУНИСТ

2013.09.25 | 13:20

1
КОМУНИЗЪМ==ФАШИЗЪМ !! ИДЕОЛОГИЯТА ИМ Е ЕДНА И СЪЩА , А СЪЩО И МЕТОДИТЕ НА ДЕЙСТВИЕ !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини