Нейнски: Правителството показа зависимост от определени ктъгове

  • 19 септември 2013 07:48

  • 1256
  • 0
Нейнски: Правителството показа зависимост от определени ктъгове
©

Съгласна съм с онези, които казват, че вотът на недоверие е сериозен сблъсък на идеи. Когато се вземе решение за един вот, в момента, в който се вземе решение за него, трябва да са ясни мотивите затова. Това заяви Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., евродепутат от Синята коалиция.

Попитана дали това е протегната ръка към Реформаторския блок, тя заяви, че това не е така. "Консултациите по кафенета и телефони, не е сериозна, сериозно е да се седне на една кръгла маса и да се обсъдят нещата", каза още тя.

По думите й правителството в максимална степен е показало зависимост от определени кръгове. "То е лишено от обществена подкрепа и няма как да проведе  необходимите реформи", смята още Нейнски.

На въпрос дали се връща към момента, когато е работила с Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и си е оттеглила подкрепата си към него, заради срещата му с бизнесмен, Нейнски заяви, че се е убедила още веднъж, че е постъпила правилно, защото още тогава се е противила на задкулисието в управлението на държавата. 

Гражданите трябва да са наясно, че още щом се включат в Гражданския съвет и стават депутати. Това е един очакван политически субект от хората. В него има политически сили с различен профил – от Дясно, до Ляво. Няма такова явление като либерална десница, смята още тя.

Попитана за лидерството, тя заяви, че Реформаторският блок трябва да бъде консулидиран, а лидерството може да се сменя на всеки 6 месеца. Тези въпроси се обсъждат, заяви тя.

Попитана кой финансира Реформаторския блок, Нейнски отговори, че всички с общи сили го правят. "Но за изборите това ще бъде по-сложна задача, искаме да имаме независима кампания. Няма да допуснем да сме зависими", категорична е Нейнски.

Последвайте канала на

1256 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини