Ангел Найденов: Няма нищо изненадващо във вота за недоверие

  • 18 септември 2013 09:13

  • 1291
  • 3
Ангел Найденов: Няма нищо изненадващо във вота за недоверие
©

Няма как да оцениш цялостната политика на правителството в рамките на сто дни. Това каза в интервю за предаването на БНТ „Денят започва” Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен, министър на отбраната.

Той заяви, че във вота на недоверие, който внася ГЕРБ в Народното събрание, няма нищо изненадващо, учудващо или стъписващо. Той го определи като част от обичайния парламентарен инструментариум.

„Да, вярно, той е крайно средство и се прилага тогава, когато една опозиция е изчерпала всички други възможности за контрол и за изразяване на своята позиция. Това ми дава в някаква степен основание да кажа, че вотът на недоверие, особено за цялостна политика, е неоснователен, несъстоятелен и в някаква степен изразява парламентарната неподготвеност на партия ГЕРБ. Фактът, че можеш да внесеш вот на недоверие в рамките на първите сто дни за цялостна политика, в някаква степен е несъстоятелно. Няма как да оцениш цялостната политика в рамките на тези сто дни, особено тогава, когато това правителство обезврежда мини, заложени от предишното управление. Няма провал на политиката на правителството и аз не виждам нито една сфера, в която може да се говори за провал. Да, ние имаме своите слабости. Вероятно не работим с тези темпове, които част от хората очакват”, допълни министър Найденов.

Последвайте канала на

1291 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.18 | 13:19

3
ЗАВИСИ ОТ КАБИНЕТА. БСП ВИНАГИ ВОДИ ДО ПРОВАЛ, ТАКА ЧЕ И 10 ДНИ СА ДОСТАТЪЧНИ. НА ДОГАН МЪЖА НА СЕКРЕТАРКАТА КИНЕЗИТЕРАПЕВТ ВЕРОЯТНО С КУПЕНА ДИПЛОМА Е ЗАМ. МИНИСТЪР. ТАКА ЧЕ НАЙДЕНОВ МОЖЕ САМО ДА СЕ ИЗВИНИ И ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.

2013.09.18 | 13:19

2
Някой път може да се изложиш непростимо и за 1 ден. Но пък правителството се старае да го прави всеки ден. 100 дни - 100 гафа.
Гейчо-Сергейчо

2013.09.18 | 13:19

1
На Мая дойде ли и мензиса?Може би ...Какво прави митничара ? Купихте ли си митница?Парите които крадеш през тази митница ли ги изкарваш? Знаеш ли МАЯ е курва .

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини