СДС за АЕЦ "Белене": Къде ще отидат ядрените отпадъци?

  • 11 септември 2013 14:19

  • 1767
  • 7
СДС за АЕЦ "Белене": Къде ще отидат ядрените отпадъци?
©

СДС е готов на дискусия и иницииране на референдум къде ще отидат ядрените отпадъци, ако АЕЦ "Белене" все пак бъде  изградена. Това обяви на пресконференция лидерът на партията  Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

Нова експертиза дали централата е изгодна за България ще струва на държавата около 1 млн. лева - сума, която е в допълнителна тежест, категорични са от "синята централа". Според сметки на експерти на СДС в момента съществуващите у нас мощности произвеждат месечно три пъти повече ток от реалното потребление. Затова от "Раковски" 134 , в случай, че проектът бъде рестартиран, възнамеряват да поискат национално допитване коя българска община ще складира ядрените отпадъци или колко ще струва транспортирането им, ако те се съхраняват в Русия.

Недоумяваме как лидерът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на защитава икономическите интереси на държава, която не е член на Европейския съюз, коментира Лукарски, цитиран от БТА. Според него все пак "Белене" няма да бъде построена, а само се хвърля прах в очите на избирателите.

Партията се обяви отново и за оставката на кабинета "Орешарски". Проблемът на това правителство е, че няма прозрачност къде и как се взимат решенията, обясни лидерът на СДС. От "синята централа" питат кой управлява България в момента. Имаме съмнения за личности, които стоят зад ДПС и дърпат конците, добави Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1767 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.08.31 | 17:42

7
Тази формация СДС не си ли замина от политическкия театър дето се разиграва непрекъснато в РБ.
spored men

2017.08.31 | 17:42

6
Кak kъде? На Бузлуджа разбира се.

2013.09.12 | 08:45

1
Може Станишев или Р.Овч. за си ги занесат на вилите.
кхйссж

2017.08.31 | 17:41

5
И на "сините" им сърбахме попарата. Разпродадоха и приватизираха всичко построено,сега лаят срещу нещо,което трябва да се строи.Чии интереси обслужват-не знам. В синия им г*з ще сложат отпадъците. А на 7-ми блок ,за който те настояват, къде ще са отпадъците?

2013.09.12 | 21:06

4
DA !!!! Pravilen vapros ! Ne me interesuva koi go zadava i ot koq partiq e!!! Pitam - kade se skladirat otpadazite ot Kozlodui??? Ima li balgarin koito da znae tova??????

2013.09.12 | 08:45

3
У ВРАЦА ЧЕ Е НАЙ-ЗАПАДНАЛИЯТ КРАЙ НИКОЙ И БЕЗ ТОВА НЕ ПРАВИ НИЩО ДА СЪЖИВИ ПОНЕ МАЛКО ГРАДЕЦА ОТ КЪМ РАБОТНИ МЕСТА ВМЕСТО ДА СЕ МЪЧАТ ХОРАТА И ДА СЕ МЕСТЯТ В СОФИЯ НАПРАВО ДА УМИРАТ !

2013.09.12 | 08:45

2
Винаги съм гласувал за СДС и после за ДСБ, но може ли някой да обясни защо СДС изгуби острота и само "гали" проблемите, а не ги поставят ребром?! Защо не посочите кой, колко и кога е крал от "златния гьол". Защо не поссочите цървулите- Р. Овч., Красимар Георгиев, Богомал Манчев, Ковачки и още хиляди болкуци, крали като за последно?! Докато някой не започне да говори с конкретика, няма как да му пповярват. Така че за сега, емиграция е единственото решение, ама и за в бъдеще не вервам да се появи друго.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини